Το "γραφείο τύπου  του Δήμου Θερμαϊκού" με ένα οξύ και εμπαθές άρθρο του Αντιδημάρχου κ. Λαζαρίδη, αναρτημένο στην ιστοσελίδα του (Η διοίκηση δεν εκβιάζεται), επιτίθεται στους πάντες και στα πάντα προκειμένου να υπερασπιστεί την ανυπαρξία έργου που παρουσίασε κατά τους  πρώτους 5 μήνες η   Διοίκηση Αλεξανδρή.

Είχαμε εκφράσει και παλαιότερα την εκτίμησή μας πως εξαιτίας της αδυναμίας της να παράξει έργο η πλειοψηφία θα επιχειρεί διαρκώς να δημιουργεί   ανούσιες και οξείες αντιπαλότητες,
όπως έκανε και με την καθυστερημένη ανακοίνωση της μετάθεσης της  συγκέντρωσης των φορέων της Επανομής, και
όπως κάνει και τώρα με την εκτόξευση ανυπόστατων κατηγοριών απέναντι στα μπλογκς της περιοχής (φωτογραφίζοντας τον Ακτιβιστή) ότι τάχα προσπαθούν να την εκβιάσουν.
Δυστυχώς επαληθευόμαστε.
Αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να μπούμε σε τέτοια παιχνίδια που αποσκοπούν να παραπλανήσουν τους πολίτες.
Αντί ο κ. Αλεξανδρής και ο επί του τύπου Αντιδήμαρχός του να αναλώνονται σε κενές περιεχομένου επιθέσεις στους φορείς και τα ιστολόγια, θα ήταν χρησιμότερο να απαντήσουν (και μάλιστα με έργα) στα ερωτήματα που τους θέτουμε και αφορούν ζητήματα ανάπτυξης της ταχέως υποβαθμιζόμενης περιοχής μας.
Επειδή  διατηρούμε σοβαρές υποψίες πως η κωφότητα, η τυφλότητα και η αλαλία της Διοίκησης είναι επιλεκτική, σχετίζεται με ζητήματα ουσίας και μάλλον δείχνει να επιδεινώνεται ραγδαία τελευταία  όσον αφορά τους ερασιτέχνες της νέας Διοίκησης, θα απαριθμήσουμε αναρτήσεις μας που αναμένουν απαντήσεις που αποφεύγουν να δώσουν:

Εν αναμονή της θεραπείας και αποδρομής των συμπτωμάτων των τοπικών κυβερνητών, που ίσως μας χαρίσουν τις πολυπόθητες απαντήσεις (ως εκ του ρόλου και των καθηκόντων τους, βεβαίως - βεβαίως).

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.