Και μεις οι αφελείς που ψέξαμε τον Δήμαρχο Θερμαϊκού για πρόσληψη ειδικού συμβούλου για θέματα που αφορούν την ιστοσελίδα του Δήμου. Ναι για την ιστοσελίδα που σπανίως ως καθόλου ανανεώνεται. Γι' αυτή, όπως και για τις άλλες δύο των πρώην δήμων Επανομής και Μηχανιώνας που κόστισαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (λεφτά πεταμένα ...)
Θυμάστε την ανάρτησή μας για την πρόσληψη ως ειδικού συμβούλου του Δημάρχου, του υιού του Νομικού συμβούλου του Δήμου. Φυσικά δεν μπορούμε να σας βεβαιώσουμε αν και με ποιο τρόπο εργάζεται για την ιστοσελίδα και συνδράμει τον κ. Αλεξανδρή στο έργο του.

Μας έκανε όμως μεγάλη εντύπωση η είδηση πως άλλος δήμαρχος (αυτός της Ιθάκης) ζητά να προσλάβει ειδικό σύμβουλο με εμπειρία σε θέματα διαχείρισης κοπαδιάρικων αιγοπροβάτων. Δηλαδή τσομπάνη.


Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας;

Πληροφορίες από ithakanews
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.