Δεν προλαβαίνεις να δώσεις μια είδηση (Ακτιβιστής: "Μεταχρονολογημένη" έρευνα του ΣΕΕΔΔ για άκυρες μισθώσεις της πλαζ Επανομής)  για τα μετέωρα βήματα των Δημοτικών αρχών και επιχειρήσεων στο Δήμο, και νάσου οι "πάσες" από τα μπλογκς του Θερμαϊκού (που κάνουν όπως αποδεικνύεται, πολύ καλή δουλειά σε πείσμα  σημερινών "μουγγών" και χθεσινών πολυλογάδων).
Διαβάζουμε και αναδημοσιεύουμε από το καλό "Αιθερόπλωος", που σχολιάζοντας την ανάρτησή μας συμπληρώνει:  

"Αλλά κι οι επόμενοι δεν υστερούν: απ’ τη στιγμή που αμφισβητείται η νόμιμη λειτουργία ενός καταστήματος και υπάρχουν οικονομικές διαφορές μεταξύ καταστηματάρχη – ενοικιαστή και Δήμου, δεν δικαιολογούνται οι αρχές του τόπου να διασκεδάζουν στο συγκεκριμένο beach bar μέχρι πρωίας δίνοντας, δικαιολογημένα, αφορμές για σχόλια και συνειρμούς. 
Δήμαρχος και Πρόεδρος Επανομής λοιπόν (να γίνουμε και λίγο Espresso) στις 3 το πρωί της περασμένης Κυριακής, πρώτο τραπέζι πίστα, ακούγοντας το δίδυμο Χρυσοχοΐδη – Αξά. Δυστυχώς δεν είχα φωτογραφική μηχανή μαζί μου. 
(πάντως συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του “Mare” για την οργάνωση και την ευρηματικότητά τους, αφού κατάφεραν κι έστησαν στην άμμο κυριολεκτικά ένα μπουζουξίδικο με πίστα, πλήρη από φωτιστικά και ηχητικά και με λουλουδούδες παρακαλώ. Το «μείον» της υπόθεσης για τους κοινούς θνητούς : α) το πρόγραμμα άρχισε μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και β) δέκα ευρώ το ποτό, αμφιβόλου ποιότητας και σε απλό πλαστικό ποτήρι)."

Τι χαμπάρια λαλίστατε Αντιδήμαρχε Ανάπτυξης;
Πόσα και ποια από τα μαγαζιά που εκμισθώνετε κινούνται στις "παρυφές" της νομιμότητας;
Πείτε στους δημότες πότε θα ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη θέση που σας εμπιστεύτηκε ο Δήμαρχος;
Ή μήπως ασχολείστε και εμείς δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε;
Τι κάνετε με τους επιχειρηματίες που είναι  ενοικιαστές του Δήμου στα παραθαλάσσια ακίνητα (και όχι μόνο) που είτε δεν πληρώνουν, είτε λειτουργούν σφραγισμένα, είτε  είναι "ελαφρώς" παράνομα ή "βαρέως" μπαταξήδικα ;
Υπάρχουν κανόνες; Και είναι οι ίδιοι για όλους;
Εφαρμόζετε δυο μέτρα και δύο σταθμά;
Είστε ικανοποιημένος από την ως τώρα δραστηριότητά σας;
Στηρίζετε την τοπική επιχειρηματικότητα; Και πως;
Με τις αποφάσεις όπως αυτές για Τουριστική και ΔΑΝΕΘ που επιστρέφονται ακυρωμένες από την Περιφέρεια;
Μήπως κάτι δεν πάει καλά με τα έργα και ημέρες σας;

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Εεεεε όχι και παραθαλασσια επιχειριματικότητα !!! Μιά πολιτιστική εκδήλωση... σα να λέμε σκυλάδικο παρά θιν' αλός !!! Δηλαδή όταν γίνεται η γιορτή της φασολάδας γιατί δεν μιλάει κανένας ??? Μάλλον επειδή γίνεται στο βουνό ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.