Τα αναρτήσαμε πρόπερσι, πέρσι, τα γράφουμε φέτος και απ' ότι φαίνεται θα έχουμε να τα  λέμε και του χρόνου!
Η αδιαφορία της πρώην, της νυν και της επόμενης, κατά τα φαινόμενα, είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
Όπως αδιαφόρησε η προηγούμενη διοίκηση Θερμαϊκού για την αναγκαία αποψίλωση με αποτέλεσμα να θρηνήσουμε απώλειες αλσυλίων από πυρκαγιές, το ίδιο θεωρούμε πως πράττει και η σημερινή διάδοχός της.
Παρά της συσκέψεις επί χάρτου, που τον Απρίλιο έγιναν (και δελτία τύπου με την απαραίτητη φωτογράφηση διενεμήθηκαν) καθόλου δε  βελτιώθηκε η κατάσταση, γιατί δεν βγήκαν συνεργεία που να αντιμετωπίσουν την οργιώδη βλάστηση (λόγω και των πολλών φετινών βροχών) που τείνει να περιορίσει ακόμη και το πλάτος των κεντρικών δρόμων. Πόσο μάλλον των στενών δρόμων στα άνω τμήματα των οικισμών και στις περιαστικές περιοχές.

Αποτέλεσμα η τρομακτική αύξηση των κουνουπιών, που αφού έκαναν ανάσταση, με την απαραίτητη αφαίμαξη των δημοτών, τώρα προσβλέπουν σε ένα ιδιαίτερο αιμματοβαμένο καλοκαίρι.

Και νάτανε μόνο αυτό;
Γέμισαν οι κεντρικοί δρόμοι από φίδια. Μπροστά από τον φιδότοπο (συγνώμη, εννοούσαμε το κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας) περιδιαβαίνουν λογής - λογής ερπετά (κροκόδειλους είναι αλήθεια δεν είδαμε ακόμη :)))

Και μη μας πούνε ότι το κάμπινγκ δεν ανήκει στο Δήμο. Αυτός είναι υπεύθυνος  για τον καθαρισμό των ρείθρων των δρόμων. Επίσης έχει υποχρέωση να ζητήσει (ή και να επιβάλλει) από τα ΕΤΑ να καθαρίσουν την ιδιοκτησία τους, που την κρατούν σε τόσο κακή κατάσταση ίσως για να την ξεπουλήσουν (αξιοποιήσουν το λένε οι της κυβέρνησης) ευκολότερα.

Κύριοι της Διοίκησης του Δήμου,
αυξήσεις στα τέλη ψηφίσατε και ήδη τις εισπράττετε, 
συσκέψεις για να δείξετε το ενδιαφέρον σας κάνετε....

ΝΟΙΑΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

Αλλιώς να περιμένετε ψήφους στις επόμενες εκλογές από .... τα μαύρα φίδια!


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Δημήτρης Τεκίδης8 Μαΐου 2011 στις 5:44 μ.μ.

    Γιώργο Λαζαρίδη , επειδή κανένας άλλος δεν ακούει , στο Μεσημέρι εδώ και εννέα ημέρες τρέχουν νερά στους δρόμους απο σπασμένους αγωγούς της ύδρευσης . Την Παρασκευή ήλθε ένα συνεργείο από την Περαία , γιατί ο κ.Καζάκης κρατάει τους υδραυλικούς στο
    χωριό του λες και είναι δικοί του (προσωπικοί του) υπάλληλοι , έκανε τά εύκολα και όποια χρειάζονταν Jcb τα άφησαν για το μέλλον . Και ρωτάω κάτι πολύ απλό . Δεν θα έπρεπε η ΔΕΥΑ Επανομής , της οποίας μέλος είναι ο κ. Καζάκης , να στείλει αμέσως υδραυλικό για την αποκατάσταση των βλαβών αφού αυτή εισπράπει και τα ανταποδοτικά τέλη ύδρευσης ; Δεν είναι λυπηρό να τρέχει έτσι άσκοπα το νερό στους δρόμους ;
    Δεν πρέπει κάποιος να τους υπενθυμίσει τις ευθύνες τους ;
    Δεν υπάρχει κάποιος που να τους ελέγχει ; Ο Γενικός γραμματέας ο κ. Κεραμιδάκης δεν τους λέει τίποτε ;
    Υπάρχει ένα τηλέφωνο του Δήμου τέλος πάντων όπου θα καταφεύγουν οι δημότες για να καταγράφονται τα καθημερινά προβλήματα και παράπονα τους όταν κάποιοι τους έχουν γραμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους ; Δόστε το στον αέρα . Ασκήστε τέλος πάντων έλεγχο γιατί ο καθένας κάνει ότι του γουστέρει και λογαριασμό δε δίνει.
    Γιώργο χάθηκε η μπάλα και δεν το λέω για αντιπολιτευτικούς λόγους
    πίστεψέμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.