Τελικά αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών της κυβέρνησης, και του διαβρωμένου μέχρι τα μπούνια πολιτικοεπιχειρηματικού συστήματος στην χώρα, δεν είναι άλλος από τον "τα φάγαμε μαζί".
Ο Πάγκαλος είναι αυτός που καθ' υπόδειξη και κατ' εντολή "φροντίζει" να δίνει το ρυθμό και να διαμορφώνει τη γραμμή που θα περνάνε τα.... καθυποταγμένα και χρηματοδοτούμενα ΜΜΕ (Μέσα μαζικής εξαπάτησης) στον λαό, σύμφωνα πάντα με τις έξωθεν υποδείξεις.
Έτσι η χθεσινή υπαγορευόμενη βρώμικη αποστολή του ήταν να αποπροσανατολίσει τους πολίτες και αντί το κύριο ζήτημα να είναι η ψήφος εμπιστοσύνης σε μια άθλια κυβέρνηση....
και κυρίως η αντίδραση και διαμαρτυρία των χιλιάδων Ελλήνων που διαδήλωναν έξω από το κατ' ευφημισμό "κοινοβούλιο" κατάφερε με μια εσκεμμένη προκλητική ομιλία να εκτρέψει το κύριο σε μια ηλίθια και ψευδή αντιπαράθεση των δύο δεξιών συνεταιρικών κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Φτάσανε να συζητάνε αν η δημοκρατία ήρθε στην Ελλάδα το 74 με τον Καραμανλή ή το 81 με τον Παπανδρέου.
f@@@ o@@ όπως θα σας έλεγαν οι πάτρωνές σας.
Σας πληροφορώ ότι ποτέ δεν ήρθε.
Δημοκρατία με διαβρωμένους θεσμούς, με διαπλοκή, με μίζες, με τα κοπρόσκυλα που ξεζούμισαν όλες τις αρετές των Ελλήνων και τους εκπόρνευσαν και τους οδήγησαν στην σημερινή κατάντια σαν πολίτες και σαν χώρα δεν μπορεί να θεωρείται πως υπάρχει.
ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.
Μη μασάτε! Για το θεαθήναι είναι η σικέ κόντρα. Και να περιμένετε πως από μπροστά θα βρίζονται και από πίσω θα συνυπογράφουν την καταδίκη μας.
Μαζί θα ψηφίσουνε την καταδίκη μας. Γιατί είναι άνθρωποι που δώσανε από πολύ νωρίς γη και ύδωρ στον εχθρό.
ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!
Δεν περιμένουμε τίποτα από αυτά τα ανδρείκελα.
Απλώς κάνουμε έκκληση προς το κίνημα πολιτών και τους μπλόγκερς να μην παρασυρθούν και μπουν στο παιχνίδι μια ανόητης, προφανούς και αποπροσανατολιστικής δήθεν αντιπαράθεσης του δικομματισμού και των παραφυάδων του.
Το σύστημα είναι το πρόβλημα. Όπως αυτό εκφράστηκε και εκφράζεται διαχρονικά και από τα δυο κόμματα που έχουν την αποκλειστική και πλήρη ευθύνη για το ξεπούλημα της Ελλάδας.
ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

4 comments:

  1. Ο Πάγκαλος για μας δουλεύει (για την επανάσταση). Θα δεις που θα του στήσουμε ανδριάντα μια μέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΨΕΥΤΙΑ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ, σε όλα τα θέματα:ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ.
    Αμφισβητήσεις σατυρικός, επιθετικός, αντικειμενικός, και αντιγραφειοκρατικός.
    Νομιμοποιήστε την ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ την κλεψιά για να μην είστε παράνομοι και να είστε νόμιμοι! Θα είναι μια ΠΡΟΟΔΟΣ του κοινοβουλίου. Ποίημα: (Σελ.38 1980)
    Αφού: όλοι κλέβουν ασυστόλως ως και ο θεός ακόμα, και στους πλούσιους τα δίνει από του φτωχού το στόμα.
    Ιδιότητες: ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΨΕΥΤΙΑΣ.
    Η ψευτιά είναι εθνικό χόμπι της πολιτικής των πολιτικών ΜΜΕ-εξαπατήσεως των λαών κλπ. (σπάνιες φορές θεμιτά ).
    Οργανωμένοι ψεύτες και απατεώνες στους αιώνες. Η αποθέωση τις ψευτιάς και της μπαμπεσιάς. Η πολιτική των καθαρών καθαρμάτων:
    Λόγο της θέσεως τους δεν μπορεί να μην είναι ψεύτες κλπ. Λένε ψέματα, για να καλύψουν της ψευτιάς τα ρέματα, και τις περασμένες υποσχέσεις, μια που δεν πρόλαβες να τους "χέσεις".
    Η κατά συνθήκη ψεύτες και απατεώνες του ξεφτιλισμού μας, (πολιτισμού μας και του καπιταλοκομουνισμού μας).
    Έχουν αποθεώσει την ψευτιά την μπαμπεσιά την απάτη, θαυμάστε τους δοξάστε τους ψηφίστε τους ή "στα 6 μέτρα στήστε τους".
    ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
    (Απατεώνες των λαών) Οι αναρχικοί ήδη μας ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ και αυτούς ΞΕΣΚΕΠΑΖΩ.
    Δεν το "νομίζω" να μην το αντιληφτήκατε. Το μεγαλύτερο κακό, την μεγαλύτερη δυστυχία στην ανθρωπότητα από καταβολής κόσμου την έφεραν (ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ οι αρχηγοί οι θρησκείες οι ΗΓΕΤΕΣ) γενικός οι ΑΡΧΕΣ 95%, και 5% οι αποκαλούμενοι "αναρχικοί"! =(Μπι Λάνετν κλπ.)
    Τα πάντα είναι έμποροποιημένα και παγκόσμιοποιημένα, και τα κορόιδα... πράσινη κόκκινα και μπλε βαμμένα.
    ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

    Το ψέμα κυκλοφορεί στο αίμα μας στο DNA μας, στα αιμοβόρα αγγεία Μας. Το ψέμα στη διαφήμιση στην πολική στις θρησκείες στις καθημερινές μας σχέσεις, ψέματα από οίκτο από συμπόνια κλπ .κλπ.
    Πρωθυπουργός και να λέγει ΨΕΜΑΤΑ γίνετε;;; -Γίνετε και παραγίνετε, και από όλους του μαλάκες εγκρίνετε!!heraklion1
    Το 2000 ο Σημίτης ως πρωθυπουργός και ο Παπαντωνίου έλεγαν στις εφημερίδες ότι το Χρηματιστήριο είναι ο καθρέφτης της οικονομίας, και ο Γενικός Δείκτης θα πάει στις 7.000 μονάδες και έχει λαμπρό μέλλον, στο μέλλον. Ή τους λέγατε ψέματα, ή είχατε μεσάνυχτα από οικονομία.
    Από τέτοιους ανθρώπους πρέπει να αφαιρείται βαθμός ανθρωπισμού επί τοις %. Ενώ έπρεπε να τους κάνουν απόσυρση τους ίδιους λόγο ανικανότητας, και να τους αφαιρέσουν την άδεια κυκλοφορίας ανθρώπου, ή αφαίρεση βαθμός ανθρωπισμού (Ανθρωπινότητας) επί τις %, να τους αφαιρείται η ταυτότητα, και να κατατάσσονται στα δειγματολόγια ζώων της γεωργικής σχολής.
    Από το λεξιλόγιο των πολιτικών να ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΎΝ με νόμο οι λέξεις, ΘΑ - ΝΑ - ΠΡΕΠΕΙ. Κάθε φορά που λέγει μια από αυτές, να ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΒΑΘΜΌΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ από τον "ψεύτη".

    ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΑΣ:
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ.
    Το ψέμα ψηλά στην κορυφή, η παραπλάνηση στα ύψη,
    πολιτισμένοι αρχηγοί σκορπούν το πόνο και την θλίψη.
    Υποκρισία πάει γόνα σ’ όλες τις βουλές το σόμα.
    κ’ αν είσαι άντρας μπεσαλής, κλίνεις τη μύτη σου απ’ τη βρόμα
    Φταίει και ηλίθιος λαός, που αρχηγούς τους βγάζει,
    και τα παιδιά τους ύστερα στον πόλεμο τα σφάζει.
    Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ http://users.otenet.gr/~tzinis http://www.tzinis.blogspot.com/ tzinis@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ψευδή αντιπαράθεση των δύο δεξιών συνεταιρικών κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ."

    Ακτιβιστή, καλό είναι να προσπαθείς κι εσύ να κρύβεις πότε-πότε την κομματική εμπάθειά σου. Δύσκολο, ε;
    Δεν είναι όλα στημένα.
    Η αντίδραση της ΝΔ στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν γνήσια και δικαιολογημένη. Όταν σου βρίζουν το σπίτι, αγανακτείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ ανώνυμο 9:01

    Αν δε κατάλαβες ότι είναι στημένο το παιχνίδι από τα συνεταιράκια του συστήματος και μου αποδίδεις ιδιαίτερη κομματική εμπάθεια.....
    τότε μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που διάβασες φίλε μου.
    ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ---- ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.
    Αν τυχόν δε βγαίνουν τα κουκιά για την υπερψήφιση του μεσοπρόθεσμου από τους πασόκους μην έχεις καμιά αμφιβολία ότι θα τρέξουν νουδούδες να το περάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.