Στην σημερινή κοπή βασιλόπιτας της παράταξης "Θερμαϊκός για Όλους" και των δημοτικών συμβούλων του, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Αλεξανδρής σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ομιλία προς τους συνεργάτες του έκοψε την παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί εδώ και ένα περίπου μήνα για το αν θα είναι ή όχι εκ νέου υποψήφιος για την Δημαρχία Θερμαϊκού.
Για "προσωπικούς λόγους" δήλωσε πως δεν θα θέσει υποψηφιότητα επιλέγοντας να τερματίσει την θητεία του τον Μάϊο.
Ανανέωσε το ραντεβού με την παράταξή του για την προσεχή Δευτέρα, αφού προηγουμένως διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει οποιονδήποτε από τους συνεργάτες του θελήσει να "μπει μπροστά" στην μάχη.
Τίτλοι τέλους λοιπόν για τον Γιάννη Αλεξανδρή.
Οι εκτιμήσεις πλέον για την είσοδο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργου Τσαμασλή στην τροχιά της διεκδίκησης από πλευρά δεξιάς, δείχνουν να επαληθεύονται.
Πολιτικά σωστή εκτιμάται από τοπικούς πολιτικούς παρατηρητές η στάση αναμονής που κράτησε όλον αυτό τον καιρό, προκειμένου να μην έρθει σε ρήξη με τον πρώην δήμαρχο, ώστε να δεχθεί "ενώνοντας" (όπως είχε δηλώσει στον ακτιβιστή) τους  αυριανούς πιθανούς συνεργάτες του.
Πιστεύεται ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.