του Ακτιβιστή

Άμεση και απροκάλυπτη επίθεση εναντίον των κινημάτων Χωρίς Μεσάζοντες εξαπέλυσε ο κ. Ζορπίδης σήμερα στη σύσκεψη στο Εμπορικό Επιμελητήριο. 
Προανάγγειλλε συνέχεια στον εκφοβισμό  με την απειλή κατάθεσης νέων μηνύσεων εναντίον των παραγωγών αλλά και των δημάρχων που θα δώσουν άδειες για τη διοργάνωση αγορών χωρίς μεσάζοντες.

Χαρακτήρισε ως νταβατζήδες τους ενεργούς πολίτες και παραγωγούς, που διοργανώνουν τις αγορές χωρίς μεσάζοντες βασιζόμενος όπως είπε σε δημοσίευμα της Μακεδονίας, γιατί εισπράττουν όπως είπε, 65 ευρώ από τους παραγωγούς για να συμμετέχουν στις αγορές αυτές.

Επεδίωξε να λειτουργήσει ως μάντης προβλέποντας - επειδή είδε ανάλογη αφίσα - πως η Πρωτοβουλία Κατοίκων Θέρμης ετοιμάζει κάτι (παράνομο ;) και όχι μια συνέλευση όπως διευκρίνησε ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Παπαδόπουλος.

Είχε την απορία πως αναδείχθηκε η Επιτροπή Κατοίκων Κέντρου χωρίς την συμμετοχή του, αφού ο ίδιος δεν κλήθηκε να ψηφίσει. Μάλλον περιμένει ατομική πρόσκληση για την συμμετοχή του σε κινηματικές διαδικασίες.

Χαρείτε την παρέμβασή του στην σημερινή επίθεση - σύσκεψη  της συμμαχίας χονδρεμπόρων - λαϊκατζήδων και επιμελητηρίου ενάντια στα κινήματα πολιτών, παραγωγών και τοπικής αυτοδιοίκησης. Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. τι να σχολιάσει κανείς ... το ύφος της φωτογραφίας η τα όσα λέει .... αναρωτιέμαι αν σκέφτεται προτού μιλήσει ή αν του βγαίνουν αυθόρμητα ...
    αν οι συμμετέχοντες παραγωγοί εξαπατώνται πληρώνοντας νταβατζιλίκι σε αντίθεση με τις λαϊκές που πόσο είπαμε πως κοστίζει μια άδεια και τι προϋποθέσεις χρειάζονται για να την πάρεις;;;
    και οι τιμές είναι πιο ακριβές από τις φθηνές λαϊκές των λαχαναγορών ...
    ε θα πρέπει να είναι πολύ ηλίθιοι όσοι ψωνίζουν από τέτοιες δράσεις ....
    αλλά και τι ζόρι τραβάνε οι λαϊκές. το Καπάνι και δεν ξέρω ποιος άλλος αν είναι ορθά τα λεγόμενα του ... κυρίου Ζορπίδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθεια είναι ο ίδιος ο Ζορπίδης που κατηγορήθηκε για υπεξαίρεση κοντά στα επτά εκατομμύρια ευρώ από τον Δήμο Θεσσαλονίκης μαζί με τον Παπαγεωργόπουλο και κάτι άλλα "μπουμπουκομπούμπουκα", αυτός αθωώθηκε κι έκλαιγε με μαύρο δάκρυ , ενώ τον άλλον τον έβαλαν ισόβια ? Αν δεν είναι αυτός , μπράβο στον πρόεδρο του εμπορικού επιμελητηρίου , που υπερασπίζεται με τόση θέρμη , το δικαίωμα των εμπόρων να κρατάνε στα ύψη τις τιμές , αδιαφορώντας για την κοινωνική εξαθλίωση και την οικονομική ανέχεια των πολιτών , που μπορούν και επιβιώνουν χάρη των αγορών που διοργανώνονται από τα κινήματα αλληλεγγύης και τους αγρότες !!!! Επίσης έχω μια ακόμη απορία : Οι έμποροι τί κάνουν απέναντι στους πραγματικούς ανταγωνιστές τους που είναι οι πολυεθνικές ? Καταγγέλλουν αυτούς που καρπώνονται την μερίδα του λέοντος , με αθέμιτο ανταγωνισμό και με πολλές νομοθετικές διατάξεις που περνούν για χάρη τους από το κοινοβούλιο ή εξαντλεί ο πρόεδρος τις μηνύσεις τους που στηρίζονται σε φήμες , διαδόσεις , κουτσομπολιά , συκοφαντίες , κατά των αγορών χωρίς μεσάζοντες ?
    Δεν περιμένω απαντήσεις σε καμμιά από τις απορίες μου : στην αποικιοκρατούμενη Ελλαδίτσα , τα είδαμε όλα . Αυτοί που δημιούργησαν την κρίση αντί να έχουν συρθεί στη δικαιοσύνη , για να δικαστούν και να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει , κυβερνούν συνεταιρικά κι αποφασίζουν να ξεπουλάνε μια ολόκληρη χώρα και να φτωχοποιούν ολόκληρο τον ελληνικό λαό , χάρη του ξένου κεφαλαίου , των τραπεζών , και των ολίγων ντόπιων υμετέρων τους , που συνεχίζουν να καρπώνονται τις χρυσές ευκαιρίες του κάλπικου success story . Οι υπόλοιποι που ακόμα τους πιστεύουν και τους ακολουθούν , ώς υπάκουοι αυλικοί τους , νομίζουν ότι έτσι θα σώσουν το τομάρι τους . Άχ καημένοι !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να συμπληρώσω στο προηγούμενο σχόλιό μου το δεύτερο σκέλος της υπόθεσης που έκανα : Άν είναι ο ίδιος ζορπίδης , ο αθωωθείς συγκατηγορούμενος του Παπαγεωργόπουλου , τότε δεν σχολιάζω τις δηλώσεις του , γιατί δεν έχω καμμιά απορία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.