Την επίθεση των ελλήνων χρηστών του facebook προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις της σιδηράς κυρίας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που σε χθεσινή της συνένετυξη δεν δίστασε να πει πως λυπάται περισσότερο τα φτωχά παιδιά της Αφρικής από τους Έλληνες.

Εκατοντάδες Έλληνες εντόπισαν την προσωπική σελίδα της κυρίας Λαγκάρντ στο facebook και την "έλουσαν" με σχόλια που κινούνται μερικές φορές και πέραν του καθωσπρεπισμού.

Με μηνύματα σε όλες τις γλώσσες εκφράζουν την οργή, την αγανάκτηση αλλά και την αντιπάθεια στην γαλλίδα εκπρόσωπο του ΔΝΤ μετά την κυνική της δήλωση που έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω του Guardian.

Την ίδια ώρα πολλοί είναι οι χρήστες του facebook που διαδίδουν στο διαδίκτυο την ηλεκτρονική διεύθυνση της κυρίας Λαγκάρντ καθώς και το email της καλώντας τους υπόλοιπους να συνεχίσουν τον βομβαρδισμό των μηνυμάτων.


Η διεύθυνση της Λαγκάρντ στο fb: http://www.facebook.com/christinelagarde   για όσους θέλουν να συνεισφέρουν σε σχολιασμούς των απαράδεκτων δηλώσεών της.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.