Σε ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, που είναι  ανυπόγραφη, αντικρούεται δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο υπάρχει επικινδυνότητα από ακατάλληλο νερό. Σύμφωνα με αυτό (πατήστε ΕΔΩ) έχει απαγορευτεί η χρήση  νερού για πόση  σε 26 χωριά επτά δήμων, μεταξύ των οποίων και η Επανομή, και οι Ν. Επιβάτες του Δήμου Θερμαϊκού.
Η πλήρης ανακοίνωση:


Κατάλληλο το νερό του Δήμου Θερμαϊκού (16/5/2012)


Μετά το θόρυβο που προκάλεσαν δημοσιεύματα σχετικά με την ακαταλληλότητα νερού του δικτύου ύδρευσης οικισμών της περιφέρειας Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων περιελήφθησαν και δημοτικές κοινότητες του Δήμου μας, διαβεβαιώνουμε τους δημότες μας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το πόσιμο νερό στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Θερμαϊκού.
Η ΔΕΥΑΘ, σε συνεργασία με πιστοποιημένο εργαστήριο, πραγματοποιεί κάθε μήνα χημικές και μικροβιολογικές εξετάσεις νερού σε όλες τις γεωτρήσεις, με πολύ καλά αποτελέσματα, όπως άλλωστε διαβεβαιώνει με σχετική ανακοίνωσή της για το θέμα και η Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Όποιες γεωτρήσεις παρουσίασαν κατά το παρελθόν προβλήματα, έκλεισαν άμεσα και τέθηκαν εκτός δικτύου ύδρευσης.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.