Διευρύνονται ακόμα περισσότερο οι ορίζοντες επικοινωνίας της "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ" με τη δημιουργία του δικού της διαδικτυακού
ραδιοφώνου.

Το νέο web ραδιόφωνο με την επωνυμία «θερμό» (thermo) θα μεταφέρει ζωντανά τη φωνή της ¨Πρωτοβουλίας¨ και κατ’ επέκταση αυτή των πολιτών, σε ολόκληρο τον κόσμο, σε όποιο σημείο του πλανήτη υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης στον παγκόσμιο ιστό, δηλαδή όπου υπάρχειinternet, δηλαδή παντού. 

Ακόμα βέβαια είναι στο δοκιμαστικό στάδιο, σε λίγες όμως μέρες θα αρχίσει να λειτουργεί κανονικά. 

Ωστόσο μπορείτε να συνδεθείτε, να ακούσετε μουσική, να εκφράσετε απόψεις, να προτείνετε και να κάνετε τις παρατηρήσεις σας για την καλύτερη μελλοντική λειτουργία του ραδιοφώνου αυτού που στόχο έχει να γίνει η φωνή όλων των πολιτών του δήμου μας και όχι μόνο.

Για να συνδεθείτε με το “θερμό web radio” πατήστε ΕΔΩ
ή πληκτρολογήστε στη γραμμή διευθύνσεων του Browser:http://thermo.listen2myradio.com/  και... καλές ακροάσεις.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.