Έχουν ξεφύγει συνδημότη μου....... 
ΤΡΑΤΖΙΚ η κατάσταση καθαριότητας που επικρατεί στο Δήμο Θερμαϊκού. 
Κάναμε υπομονή όλο το χειμώνα κι ελπίζαμε πως δεν θα εμφανιζόταν η περσινή καλοκαιριάτικη βρώμα που είχε κατακλύσει όλο το Δήμο.


Αλίμονο!!!  Με τις πρώτες ζέστες της φετινής άνοιξης είναι αδύνατο να βρεις περιοχές στο Δήμο που να μην βρωμούν και ζέχνουν ή στην καλύτερη περίπτωση να έχουν μια ανάμεικτη οσμή από αρώματα ανοιξιάτικων λουλουδιών σε συνδυασμό με δυσωδία από γεμάτους κάδους σκουπιδιών.

Κάποιοι φίλοι ισχυρίζονται πως οι περιοχές γύρω από τα σπίτια του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων   είναι πραγματικές οάσεις καθαριότητας. Φαίνεται πως για εκείνες τις περιοχές εξασφαλίστηκε πετρέλαιο για τα απορριμματοφόρα. ( Η πάγια δικαιολογία είναι πως δεν υπάρχουν χρήματα για καύσιμα).


Δειλινό Τρίτης βρίσκομαι με φίλους σε παραλιακό καφέ του Μπαξέ. Με προσηλωμένο το βλέμμα στο  εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα, ενοχλούμαστε από  την εικόνα της εξαφάνισης της παραλίας  λόγω της προσάμμωσης στη σκάλα, εξαιτίας της προέκτασης του αεροδιαδρόμου (με ευθύνες και πάλι της νυν δημοτικής αρχής).


Αλλά ακόμη κι αν καταφέρουμε να αγνοήσουμε τον διαρκώς επιταχυνόμενο  περιορισμό της ακρογιαλιάς  δεν μας αφήνει να ευχαριστηθούμε το δείλι και να ρεμβάσουμε μια  μόνιμη  και διαρκής έντονη δυσοσμία (εξαιτίας των ξέχειλων κάδων) που σε αλλοιώνει μέχρι και τη γεύση του καφέ.


Πόσο υπαρκτός πλέον γίνεται ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία;
Πως άραγε να μπορέσουν να δουλέψουν τα παραλιακά μαγαζιά;
Γι' αυτή την ανάπτυξη κουράζεστε κύριοι του Δήμου;


Ή μήπως (όπως πλέον είναι κοινό μυστικό και μόνιμο θέμα συζήτησης των κατοίκων) εξωθείτε την κατάσταση στην πλήρη αθλιότητα όσον αφορά την καθαριότητα για να μπορέσετε ευκολότερα να δικαιολογήσετε την αναμενόμενη (όπως προετοιμάζετε) παράδοση του τομέα καθαριότητας σε ιδιωτικά συμφέροντα;
Αλήθεια για τους ιδιώτες εργολάβους ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;;;;

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.