Δυο πτώματα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκαν χτες βράδυ σε μονοκατοικία στη Μηχανιώνα. Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έρευνα, τα δυο άψυχα σώματα...
βρίσκονταν στο χώρο για περισσότερους από τρεις μήνες. Πρόκειται για μητέρα και γιο ηλικίας 86 και 61 ετών και σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, βρέθηκε στις εξετάσεις τους ποσότητα μονοξειδίου του άνθρακα. Ενδέχεται να δηλητηριάστηκαν από αναθυμιάσεις σόμπας.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Το σχόλιό μου είναι, όταν σε μία χώρα όλα γίνονται στο γόνατο, γίνεται πόλεμος εναντίον της εκκλησίας και εναντίον κάθε ανθρώπου που τολμάει να μιλήσει για ηθικές αξίες με μοναδικό πιστεύω το χρήμα. αυτά και χειρότερα θα έχουμε. Θα γίνουμε σαν τα άγρια ζώα. Γύρω μας θα πεθαίνουν και δεν θα λαμβάνουμε γνώση. Να πω, γρειγορείτε, αλλά σε ποιον να το πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.