Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού διοργανώθηκε το 3ο ΚΥΠΕΛΟ ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ το Σάββατο 21.4.2012. Χαρούμενα χαμόγελα , πνεύμα συναγωνισμού και όχι ανταγωνισμού επικράτησε ανάμεσα στις μικρές αθλήτριες. Το γυμναστήριο του ΑΙΑΝΤΑ ήταν κατάμεστο από τους οπαδούς της ενόργανης γυμναστικής.
Το μήνυμα της διοργάνωσης ήταν ο «αθλητισμός είναι δημιουργία» και την δημιουργικότητα των αθλητριών και των προπονητών τους απολαύσαμε όλοι μας.
Τα αποτελέσματα του αγώνα ήταν:

ΣΥΝΘΕΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ
Α΄ΘΕΣΗ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με 155,900 βαθμούς
Β΄ΘΕΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ με 152,900 βαθμούς
Γ΄ΘΕΣΗ ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ με 143.500 βαθμούς.
ΣΥΝΘΕΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ Δ1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
1η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΝΤΑΣΚΑ – ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ με 33,200 βαθ.
2η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΤΖΗΛΕΟΝΤΙΟΥ – ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 31,900 βαθ.
3η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΥΒΙΖΟΥ – ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ 31,700 βαθ.
ΣΥΝΘΕΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ Δ2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
1η ΚΛΕΛΙΑ ΚΑΤΣΑΤΟΥ – ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
2η ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
3η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αξίζουν σε όλες τις αθλήτριες για την συμμετοχή τους, την άψογη συμπεριφορά τους και το ήθος τους.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ επίσης σε όλους τους προπονητές για την σκληρή προσπάθεια τους σε όλη την διάρκεια της χρονιάς και ιδιαίτερα στον προπονητή του ΑΙΑΝΤΑ κ. ΝΕΟΦΥΤΟ ΤΡΑΙΑΝΟ και τους βοηθούς του κ. ΓΙΑΝΝΗ ΟΡΗ και κα ΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ για την άψογη διοργάνωση.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ τις διεθνείς κριτές μας Ελπίδα Στεφανίδου, Μαρία Σολωμονίδου, Βούλα Χρήστου, Μαρία Μουρατίδου, Γιάννα Παπαπαναγιώτου, Γιώτα Τέλλου, Ρούλα Δεμερτζίδου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους χορηγούς μας: ΡΙΒΟΛΤΑΤΑ είδη ρυθμικής και ενόργανης γυμ., ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ φροντιστήριο ξένων γλωσσών Περαία, PHOTOTECH- Γιώργος Σαλαγιάννης Περαία, Οίκος νυφικών Παπαιωάννου, Νιαροπέτρος χρώματα-σιδηρικά, Φαρμακείο Χριστοδούλου Λάμπρος, Βαργιάμης καλιτεχνική σιδηρουργία, Ταβέρνα ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ, Αφοι Κυριαζή χρώματα-σιδηρικά, βιβλιοπωλειο ΓΝΩΣΗ, βιβλιοπωλείο ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ.
Σημαντική ήταν η παρουσία της Ε.Θ.Ο.Π.Α.Κ για την ασφάλεια της διοργάνωσης.


Από το Δ.Σ.



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.