Τέσσερις μέχρι στιγμής είναι οι υποψήφιοι με κόμματα μνημονιακά, ντεμέκ αντιμνομηνιακά και αντιμνημονιακά. Ως ιστοσελίδα της περιοχής ενημερωτικά στεκόμαστε στις υποψηφιότητες και τις γνωστοποιούμε στους αναγνώστες μας:
Με τον ΣΥΡΙΖΑ θέτει εκ νέου υποψηφιότητα η βουλευτής κα Ευαγγελία Αμμανατίδου - Πασχαλίδου, η οποία κατάγεται και κατοικεί στο Μεσημέρι, σύζυγος του κ. Σάββα Πασχαλίδη.




Με το ΠΑΣΟΚ κατεβαίνει ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θερμαϊκού και γνωστός για την αυτοδιοικητική του δράση, κ. Θανάσης Μπαλασάς, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, από την Επανομή.






Με την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ υποψήφιος είναι ο κ. Γιάννης Μενδρινός απόστρατος της Ελληνικής Αστυνομίας, με θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος Περαίας, που διαμένει στην Περαία.










Με το ΛΑΟΣ υποψηφιότητα θέτει ο κ. Δημοσθένης Γάκος - Τάκος, από τους Ν. Επιβάτες.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.