Φωτογραφία για Σοκ! Και στη Θεσσαλονίκη αυτοκτόνησε 59χρονος για να μη γίνει βάρος στα παιδιά του!  Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=
59χρονος βιοτέχνης από τους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης   πριν μερικές μέρες πήρε το αυτοκίνητο της συζύγου του και........ βούτηξε στη θάλασσα βρίσκοντας τραγικό θάνατο.



Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείωμα που άφησε εξηγούσε ότι τα χρέη τον οδήγησαν στην πράξη του, επέρριπτε ευθύνες για την οικονομική κατάσταση της χώρας σε όλες τις κυβερνήσεις και υποστήριζε ότι δίνει τέλος στη ζωή του για να μη γίνει βάρος στα παιδιά και στη σύζυγό.
Αλλοδαπός που φέρεται να βούτηξε για να τον βοηθήσει ανέφερε πως αρνήθηκε κατεβάζοντας τις ασφάλειες στις πόρτες του αυτοκινήτου, δείχνοντας την τελεσίδικη απόφαση για τερματισμό της ζωής του.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.