Ούτε ώρες άντεξε να παραμείνει στο διαδίκτυο το υπέροχο βιντεάκι - απάντηση του Σπύρου στην Κατερίνα - Helene και έπεσε βροχή έπεσε μπόρα και απαγορεύτηκε η μετάδοσή του. Αιτία; Η εταιρία (Romanesque Films) που βρίσκεται πίσω από την παραγωγή της Κατερίνας Μουτσάτσου, θεωρώντας που η βιντεο-απάντηση του Σπύρου στην υστερία της Κατερίνας της στερεί έσοδα και έτσι θεωρεί πως πρέπει να της αποδοθούν πνευματικά δικαιώματα
Αναζητώντας στο ίντερνετ στοιχεία για την Romanesque FIlms, που απαίτησε την διαγραφή του «Σπύρου», θα ανακαλύψει κανείς πως πρόκειται για μία αμερικανική εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών που έχει ως σήμερα στο ενεργητικό της τρεις ταινίες στις οποίες παραγωγός, σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια είναι η... Κατερίνα Μουτσάτσου.


Άρα πολύ εύκολα εικάζεται πως οι εθνικές και πολιτικές ανησυχίες της copy - paste Κατερίνας (από το I am Canadian) εδράζονται στην 'κονόμα και έτσι εξηγείται και η ταχύτατη εξάπλωση του βίντεο.


Και ένα από τα σχόλια στο fb που βράζει από την απαράδεκτη αυτή ενέργεια, και δίνει το κλίμα: Αρκετά για να νομίζει ότι στην αρχαία Δημοκρατία την οποία επικαλείται υπήρχαν εταιρίες δικαιωμάτων για να λογοκρίνεις όποιον είναι ποιο έξυπνος. Μου χάλασε την μέρα η βλαμμένη.


Φυσικά και το βίντεο είναι και πάλι πάνω, αφού βγήκανε οι αναφορές στην υστέρω Χελίν. ΔΕΙΤΕ ΤΟ:



Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. Τελικά ο Ακτιβιστής είναι σύντροφος του μαλάκα (όπως λέει ο ίδιος); Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι ένας ακτιβιστής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Σου χάλασε τη μέρα η βλαμμένη". Εσύ όμως Ακτιβιστή δεν είσαι βλαμμένος, είσαι πληρωμένος, αυτή είναι η δουλειά σου, του χαφιέ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι όπως τα λες είναι, αλλά είσαι μαλάκας. Δεν είναι μόνο θέμα ψήφου, αλλά και κατευθύσεων διεκδικήσεων και αυτό πρέπει να γίνεται στη κατεύθυνση της ψήφισης και εφαρμογής των νόμων, εκεί όμως όλοι έχουν μούγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.