Γρήγορα ξεχνάς και εύκολα αλλάζεις,
μνημόνια προσπερνάς κι' αλλού τη ρότα βάζεις.

Συντοπίτη υποψήφιε, άλλα μου'λεγες πριν από κάνα μήνα εκεί στο περίπτερο της πλατείας, σε μια τυχαία μας συνάντηση.
Όπως: " δεν είναι πράγματα αυτά που συμβαίνουν, μας προδώσανε, καταληστεύουν τον κοσμάκη, η ανεργία χτυπάει σκληρά την νεολαία μας, τι θα γίνει με την σύνταξή μου?, θα πάρω άραγε το εφάπαξ?,δουλεμένα λεφτά είναι ρε γαμώτο".

Τότε δεν είχα κανένα λόγο να μην συμφωνήσω μαζί σου. Τώρα έχω πολλούς για να διαφωνήσω μαζί σου.

Η επιλογή βέβαια και η ευθύνη είναι δική σου, αλλά και το μαύρισμα ολότελα δικό σου. Και δυστυχώς για σένα τα "σοσιαλιστικά" επιχειρήματα γίνανε περσινά ξινά σταφύλια και δεν μετράνε πλέον.

Παρ' όλα αυτά, θα σου κάνω μία πρόταση. Κάλεσε την νεολαία σε ένα καφενείο και εξήγησέ την για την Ευρωπαϊκή πορεία του κόμματός σου και για τα καλά που απεκόμισε (η νεολαία) απ' αυτήν. Θα'χει γέλιο!!!!!!!!!

Υ.Σ.  το καλαμοκαβαλίκεμα ουκ ανδρός σοφού.

Α. Π.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.