Τον πολυγραφότερο συνθέτη του Ελληνικού Κινηματογράφου και έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες Συνθέτες της εποχής μας το Μίμη Πλέσσα, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό σε μια μοναδική παράσταση με τίτλο «Ένας ουρανός μ ’αστέρια» στο αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ 2000 στις 12.05.12.


Μια παράσταση που θα περιλαμβάνει όλες τις αξέχαστες επιτυχίες που σημάδεψαν τον Ελληνικό Κινηματογράφο όπως και όλα τα αειθαλή και πολυαγαπημένα τραγούδια του μεγάλου Συνθέτη που βρίσκονται στο στόμα και τις καρδιές ανθρώπων από όλες τις γενιές και ηλικίες.

Από την βραδιά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η αγαπημένη του ερμηνεύτρια με τις μοναδικές φωνητικές ικανότητες και την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία Εύη Σιαμαντά, όπως και ο Σπύρος Κλείσσας, ένας από τους σημαντικότερους και μελωδικότερους τραγουδιστές του. Όλοι μαζί θα τραγουδήσουν αξεπέραστα τραγούδια μιας ολόκληρης ζωής σε ένα χορταστικό πρόγραμμα υπό την σκηνοθετική επιμέλεια της πολυτάλαντης Άντας Τσεσμελή - Edwards, θεατρικής συγγραφέα και υπεύθυνης της θεατρικής ομάδας του «ΚΑΠΠΑ 2000».

Τα σύνολο των εσόδων της παράστασης θα διατεθούν στο «ΚΑΠΠΑ 2000» ένα κέντρο πολιτισμού και αθλητισμού για άτομα με αναπηρία.

__________________________________________________________________

ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ
«Ένας ουρανός μ’ αστέρια»

Ερμηνεύουν: Εύη Σιαμαντά, Σπύρος Κλείσσας
Μπουζούκι: Γιώργος Παχής
Σκηνοθεσία: Άντα Τσεσμελή - Edwards
Χορογράφος: Μίλτος Αναστασιάδης

Αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ 2000
Παραλία Περαίας, Πλησίον Κεραίες ΕΡΤ

Σάββατο 12 Μαΐου 2012
Ώρα προσέλευσης: 20.30

Τιμή εισιτηρίου: 10 - 15 Euro
Διάθεση εισιτηρίων: ΚΑΠΠΑ 2000 , Βιβλιοπωλείο ΓΝΩΣΗ - Περαία

Πληροφορίες – Κρατήσεις:
ΚΑΠΠΑ 2000 τηλ. 23920 76006, 23920 76007
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.