Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκεντρώσαμε (από διάφορες πηγές) ιδιαίτερα δύσκολη πρέπει να υπήρξε η χθεσινή μέρα για τους προσφυγόντες στο Ελεγκτικό Συνέδριο για την υπόθεση της υπεξαίρεσης του πρώην Δήμου Μηχανιώνας. Σκληροί υπήρξαν στις τοποθετήσεις τους τόσο ο εισαγγελέας όσο και ο συνήγορος του Δημοσίου, οι οποίοι επέδωσαν βαρύτατες ευθύνες και στον πρώην Δήμαρχο αλλά και στην προϊσταμένη Οικονομικού.


Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί μετά από σαράντα μέρες περίπου.
Και παρότι τα ένδικα μέσα αναμένεται να περατωθούν μετά από έξι με επτά χρόνια, έκδηλη είναι η άποψη μεταξύ εχθρών και φίλων ότι τυχόν καταλογισμός βαριάς αμέλειας (όπως υποστηρίζει δια του νομικού εκπροσώπου του ο Δήμος Θερμαϊκού αλλά και ανέφερε η πρώην Περιφερειάρχης) ανοίγει πλαϊνές πόρτες που θα πλήξουν τη συνοχή της παράταξης του πρώην Δημάρχου.


Και ενώ αυτές  ενδέχεται να είναι οι πολιτικές επιπτώσεις μιας άσχημης δικαστικής απόφασης, δεν θα πρέπει να παραβλέπεται η υποχρέωση της επιστροφής των υπεξαιρεθέντων από τους δύο προσφυγόντες στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Μια ενδεχόμενη εξέλιξη που θα είναι δυσβάστακτη έως εξοντωτική και για τους δύο αλλά κυρίως για την εργαζόμενη υπάλληλο του Δήμου.


Ακτιβιστής 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Και λοιπόν; Μήπως θα έπρεπε να τους χαϊδέψουμε και τ΄αυτιά για το...κατόρθωμά τους;
    Αν τελικά αποφασίσει το δικαστήριο να είναι ΚΑΙ δυσβάστακτη ΚΑΙ εξοντωτική η απόφασή του.

    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ Τ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ 2 ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ.ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΑΘΡΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.