Απομαγνητοφωνεί  ο Τατιανός Μάγγος

Ανακάλεσε όσα είπε παλιότερα ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Θερμαϊκού, περί παραιτήσεώς του, αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει μαύρη εργασία στο δήμο.
Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από τη «δ» που δημοσίευσε σε προηγούμενα φύλλα την καταγγελία του δημοτικού συμβούλου Α. Ζαβέρκου, αποδείχτηκε ότι υπάρχουν εργαζόμενοι που δουλεύουν «μαύρα».
Στη συνεδρίαση της 17/02/2012 ακούστηκαν τα εξής:

Λαζαρίδης: «Υπάρχει καταγγελία από 3 εργαζόμενους και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε πρόστιμα της τάξεως των 3.300 ευρώ.»
Αλήθεια ποιός θα πληρώσει τα πρόστιμα; Οι «χουβαρντάδες» δημοτικοί άρχοντες ή ο δήμος; (εμείς)
Ζαβέρκος: «κ. Λαζαρίδη οι καταγγελίες είναι επτά, οι οποίες είναι εδώ. Τώρα αν έχετε εσείς τρείς είστε λάθος πληροφορημένος.»
Λαζαρίδης: «Το χωριό σου καθαρίσανε.»
Ζαβέρκος: «Ποιο χωριό μου καθάρισες. Από που τους πληρώνεις; Από την τσέπη σου; όλοι από τις τσέπες σας πληρώνετε, χουβαρντάδες…» Λίγο παρακάτω ανέφερε: «Υπάρχουν πέντε εργαζόμενοι που δούλευαν και δουλεύουν ακόμη. Μετά το δημοσίευμα ξαφνικά αυτοί οι πέντε δηλώσαν ότι είναι εθελοντές για οκτώ μήνες και μετά  από αυτό έγινε μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών. Άρα παραδεχόμαστε ότι υπάρχει μαύρη εργασία.»
Ο αντιδήμαρχος Κ. Κούτουκας κάποια στιγμή παραδέχεται ότι «στο δήμο γίνονται κάποιες παρατυπίες για να βοηθήσουμε το δήμο. Πολλές φορές γίνονται και τηλεφωνικά. Ενημερώνουμε κάποιους ανθρώπους συμφωνούμε και προχωράμε»!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.