Με πολυάριθμη συμμετοχή μελών και φίλων της, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό αλλά και συνετά προσεγμένα και ρεαλιστικά βήματα αναπτύσσεται το ρυάκι ανεξάρτητων πολιτών του Θερμαϊκού.
Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Θερμαϊκού, ενώ έχει στραμμένη την προσοχή της στον κύριο στόχο,  την επιτυχία της μεγάλης εκδήλωσης της Κυριακής 4 Μάρτη στις 11 πμ, στο ΚΑΠΠΑ, με φιλοξενούμενους ομιλητές τον Μανώλη Γλέζο και τον 'Αρι Καζάκο, δεν παραλείπει τη συνέχιση πρωτοβουλιών και δράσεών της.

Έτσι στη χθεσινή  εβδομαδιαία συνέλευση, που έδειξε ότι ο χώρος του ΚΑΠΗ μάλλον είναι μικρός λόγω της μεγάλης προσέλευσης πολιτών, ανακοινώθηκε η έναρξη της δοκιμαστικής περιόδου του Δικτύου Αντιλλαγών και Αλληλεγγύης Θερμαϊκού "ΘΕΡΜΟ".

Όποιος από τα μέλη και τους φίλους της που θέλει να συμμετέχει μπορεί πλέον να κάνει εγγραφή στο σύστημα μπαίνοντας στο e-thermo.gr να καταχωρεί τα στοιχεία του για την εγγραφή, να καταχωρεί αγγελίες του (προσφορά ή ζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών) και να περιηγείται πραγματοποιώντας ανταλλαγές με άλλα μέλη. Μπορεί να δεί τις ανταλλαγές που έγιναν, να ελέγχει το πιστωτικό ή χρεωστικό του υπόλοιπο κλπ. Το κάθε μέλος ξεκινά με 0,00 ΘΕΡΜΟ.
Η περίοδος αυτή θα είναι δοκιμαστική για να ελεγχθεί το λογισμικό αλλά και η κατωχύρωση της άψογης λειτουργίας του. Μετά τη λήξη αυτής της περιόδου (ελπίζουμε σε 2-3 εβδομάδες) θα λειτουργήσει το Δίκτυο κανονικά. Παράλληλα θα λειτουργεί και η σελίδα e-thermo.blogspot.com ως ενημερωτική και υποστηρικτική της λειτουργίας του ΘΕΡΜΟ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε κατά την χθεσινή συνέλευση και οι προβληματισμοί που αναπτύχθηκαν αλλά και οι προτάσεις που κατατέθηκαν για την πολιτική συγκυρία και τις δράσεις που απαιτούνται για την ανατροπή του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος.

Όπως ήταν φυσικό μεγάλο μέρος της συζήτησης αναλώθηκε στην προετοιμασία της εκδήλωσης της Κυριακής, τους τρόπους δημοσιοποίησής της και την αρτιότερη οργάνωσή της.

Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. Εξαιρετική η πρωτοβουλία. Μεστή η διάλεξη - συζήτηση. Να ακολουθήσουν και άλλες.
    Χρήστος Τζίκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή πρωτοβουλία.
    Μεστή η διάλεξη - συζήτηση.
    Να ακολουθήσουν και άλλες.
    Είμαι μαζί σας.

    Χρήστος Τζίκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιωργος Δασκαλου5 Μαρτίου 2012 στις 2:02 π.μ.

    Θα προτιμουσα να ειναι πιο οργανωμενη η συζητηση.
    2-3 λεπτα στον καθενα που θα ηθελε να αναπτυξει την ερωτηση του.
    Αυτου του χαρακτηρα οι συζητησεις δεν ειναι για να βγαζει οκαθενας τα σωψυχα του.
    Και μια παρακληση την επομενη φορα οι γονεις μικρων παιδιων αν ειναι δυνατον να μην τα κουβαλανε μαζι τους, μερικες στιγμες στις πισω σειρες των καθισματων εμοιαζε σαν οικογενειακη ταβερνα που τα παιδια τρεχουν γυρω γυρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.