Ο Δήμος Θερμαϊκού στοχεύοντας στην στήριξη των νοικοκυριών, ύστερα από τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται καθημερινά στο οικονομικό περιβάλλον, λαμβάνει μέτρα προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δίχτυ κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας για τους δημότες μας.
Σήμερα, ξεκινά μια πρωτοβουλία για τη διανομή φθηνής πατάτας Νευροκοπίου και ρυζιού Χαλάστρας, χωρίς μεσάζοντες, στους κατοίκους του Δήμου μας.
Σε συνεργασία με τους πατατοπαραγωγούς του Νευροκοπίου θα διατεθούν πατάτες στον Δήμο μας στην πολύ χαμηλή τιμή των 0,30 λεπτών το κιλό, σε συσκευασία των 10 κιλών.
Επίσης, σε συνεργασία με τους ρυζοπαραγωγούς του Αγροτικού Συν/σμού Χαλάστρας Α΄ θα διατεθεί ρύζι στις παρακάτω τιμές.
Ποικιλία:
·         ΜΠΟΝΕΤ: 0,78€ / κιλό, ΝΥΧΑΚΙ: 0,74€ / κιλό, ΓΛΑΣΣΕ: 0,85€ / κιλό, ΚΑΡΟΛΙΝΑ: 1,00€ / κιλό

Σημειώνεται ότι το ρύζι διατίθεται σε συσκευασία των πέντε (5) κιλών.
Ο Δήμος δεν εμπλέκεται στην οικονομική συναλλαγή μεταξύ παραγωγών και πολιτών.
Καλούμε τους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας, που επιθυμούν να προμηθευτούν τα παραπάνω προϊόντα να συμπληρώσουν το έντυπο παραγγελίας, που διατίθεται ηλεκτρονικά στο www.thermaikos.gr ή σε έντυπη μορφή στα δημοτικά καταστήματα της Περαίας, Νέας Μηχανιώνας και Επανομής, από την ερχόμενη Τετάρτη, 7 Μαρτίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, έως την Τετάρτη 21 Μαρτίου.
Μετά τη συγκέντρωση των εντύπων παραγγελίας και σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, που θα καθοριστεί κατόπιν ενημέρωσης σας, θα γίνει η διάθεση των προϊόντων από τους ίδιους τους παραγωγούς.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Προτείνω η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών ν' αγκαλιάσει την πρωτοβουλία του Δήμου, που εκ ων πραγμάτων κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, έστω κι αν η Δημοτική Αρχή αστόχησε σφόδρα με τη μη παρουσία της στην εκδήλωση με τον Μανώλη Γλέζο. Πρέπει να υπάρξει ξεκάθαρο μήνυμα συνεργασίας, για να καταλάβουν όσοι πρέπει να καταλάβουν, ότι αν γίνεται κάτι καλό, πρέπει ν' αγκαλιάζεται από όλους.
    Χάρης Αμμανατίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν θελει ο δημος να βοηθησει τους πολιτες να μειωσει τα δημοτικα τελη κ να αφησει τη μαναβικη για τους μαναβηδες.σαραφης μιχαλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.