Στη σημερινή πολυπληθή ανοιχτή γενική  της συνέλευση, η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού παίρνει θέση για την διάθεση πατάτας και ρυζιού από τον Δήμο Θερμαϊκού. Με δελτίου τύπου, που θα δοθεί στο Δήμο και αποστέλλεται στα τοπικά ΜΜΕ, μας πληροφορεί ότι ενώ είχε προγραμματίσει την προσφορά πατάτας και μάλιστα από πληροφορίες που μας δόθηκαν με ελαφρώς χαμηλότερη τιμή, ο Δήμος "κατάφερε" να ανακοινώσει πρώτος την ίδια δράση.
Στο δελτίο τύπου η Πρωτοβουλία χαιρετίζει την ενέργεια του Δήμου αλλά ζητά και επιπλέον πράξεις που να αποδεικνύουν το "φιλολαϊκό" πρόσωπο της Δημοτικής αρχής. 
Διαβάστε την ανακοίνωση της Α.Π.Π.Θ.:

Η  Ανεξάρτητη  Πρωτοβουλία  Πολιτών Θερμαϊκού με χαρά υποδέχεται και υποστηρίζει την πρωτοβουλία του Δήμου Θερμαϊκού να συμβάλλει στη διάθεση πατάτας και ρυζιού με μειωμένες τιμές στους δημότες.


Στα πλαίσια της ορθότερης λειτουργίας του εγχειρήματος αυτού, η Α.Π.Π.Θ. αν και είχε ήδη συμφωνήσει με παραγωγούς του Νευροκοπίου για παράδοση πατάτας, ανέστειλε την παραγγελία της και αναζητά πλέον άλλα προϊόντα από παραγωγούς της Ελληνικής υπαίθρου.


Ως Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού όμως, παρόλο ότι αναγνωρίζουμε πως ανάλογες προσπάθειες, που γίνονται σ' όλη την Ελλάδα, αποσκοπούν στην κατάργηση των μεσαζόντων και βοηθούν στην ανάπτυξη των κινημάτων αλληλεγγύης, εντούτοις θέλουμε να σταθούμε στη διαπίστωση πως ελάχιστα βοηθούν τον οικογενειακό προϋπολογισμό που δέχεται τις βίαιες και ανάλγητες επιθέσεις εξαιτίας των χαρατσιών, της ανεργίας, της μείωσης μισθών και συντάξεων που με καταιγιστικούς ρυθμούς επιβάλλουν οι πρόθυμοι της παράνομης κυβέρνησης και αποδέχονται αδιαμαρτύρητα πολλές από τις προεκτάσεις τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Επιχαίρουμε λοιπόν για την υιοθέτηση δράσεων της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας από τον Δήμο και αναμένουμε να προχωρήσει και σε μειώσεις στα τιμολόγια δημοτικών τελών, ώστε να αποδείξει έμπρακτα και ουσιαστικά ότι θέλει να ελαφρυνθούν πραγματικά οι πληττόμενοι δημότες του Θερμαϊκού.


Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.