Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού με την ολιγόλεπτη (βίντεο) τοποθέτησή της (δια στόματος Χρήστου Ιβάνοβιτς) κατά την πολυπληθή εκδήλωση των ομιλιών του ήρωα Μανώλη Γλέζου και του καθηγητή Άρι Καζάκου στο αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ, ξεκαθάρισε την κρυστάλλινη θέση που έχει η Πρωτοβουλία απέναντι στο καθεστώς πολιτικό σύστημα.

Το επίθετο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" προσδιορίζει την παντελή ανεξαρτησία της κίνησης από κάθε κομματικό μηχανισμό που συμμετείχε (όλα αυτά τα χρόνια της μεταπολίτευσης) άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο στην κατηφόρα που όλοι βιώνουμε.
Δείτε το αντίστοιχο βίντεο:
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. Ξεκαθαρη η θέση σου Χρήστο ευτυχώς που τοποθετήθηκες και έτσι περιφρούρησες την ανεξαρτησία της πρωτοβουλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "..ανεξαρτησία της κίνησης από κάθε κομματικό μηχανισμό που συμμετείχε (όλα αυτά τα χρόνια της μεταπολίτευσης) άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο στην κατηφόρα που όλοι βιώνουμε"!
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ κρύβεται η μεγάλη αλήθεια της σημερινής κατάστασης.
    Οτι ενώ ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα σαϊνια της βουλής μας γνώριζαν πολύ πιο μπροστά από όλους μας αριθμούς και καταστάσεις,εν τούτοις επέφευγαν την σκληρή αλήθεια, χάριν δικών τους "παιχνιδιών" και συμφερόντων.
    Φυσικά η μόνιμη επωδός-δικαιολογία της αριστεράς είναι ότι πάντα φταίει ο δικομματισμός.
    Ετσι και τώρα βλέποντας τα ποσοστά των ψηφοφόρων τους ν΄ανεβαίνουν θα πιστέψουν(!?) ότι το 80% των Ελλήνων έγιναν ξαφνικά ...αριστεροί!
    Αν διαπιστώσει λοιπόν για μια ακόμη φορά η αριστερά ότι θα πρόκειται για ψηφοφόρους-"τουρίστες" και μόνον, μην απορέσει καθόλου.
    Ηταν το ίδιο "αμαρτωλή" οπως και οι άλλες παρατάξεις και ιδεολογίες επί δεκαετίες...

    gnborn2shoot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα ήθελα να εκφράσω να θερμά μου συγχαρητήρια για τη διοργάνωση και για την αθρόα προσέλευση πολιτών. Είναι προφανές ότι δεν κάνει λάθος όποιος δεν κάνει τίποτα, ωστόσο επιτρέψτε μου να αναφερθώ σε δύο γεγονότα που δε μ' άρεσαν:
    α) Στο γεγονός Χρήστο ότι δόθηκε ο λόγος στον Κώστα Ζουράρι, πριν από την τοποθέτηση πολιτών οι οποίοι επί ώρα σήκωναν το χέρι για να τοποθετηθούν. Ο Ζουράρις έχει πολλές ευκαιρίες να δημοσιοποιήσει τις απόψεις του. Ο κάθε πολίτης του Δήμου μας, ελάχιστες.... Νομίζω ότι ήταν μια στιγμιαία αστοχία, εξαιτίας της οποίας, μπήκε "φωτιά" στην αίθουσα, σε συνδυασμό με τα λεχθέντα από τον Ζουράρι.
    β)Επίσης ήταν λανθασμένες οι αναφορές για το ΣΥΡΙΖΑ γιατί σε κάποιους διαφάνηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "καπέλωνε" την εκδήλωση. Προφανώς η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία είναι πραγματικά ανεξάρτητη, ωστόσο οι εν λόγω αναφορές θα μπορούσαν να μη γίνουν. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα... Και στην εκδήλωση θα έπρεπε αυτό να διαφυλαχθεί περισσότερο. Το τι ψηφίζει ο καθένας στις εκλογές, είναι κάτι διαφορετικό. Ας το σκεφτεί εκείνη την ώρα, ποιος είναι εκείνος ο σχηματισμός ο οποίος είναι βέλτιστος για τα συμφέροντα των πολιτών και της Ελλάδας. Κατά την διάρκεια μιας οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, δε χωράει η αναφορά οποιουδήποτε κομματικού σχηματισμού, ειδικά σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Ο στόχος είναι η αλληλεγγύη και οι ατομικές και συλλογικές δράσεις για να φύγουμε από την κρίση.
    Χάρης Αμμανατίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.