ko8
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Νέων Επιβατών και το Σύλλογο Γονέων του σχολείου, επισκέπτεται με πλήρη συμφωνική σύνθεση την Περαία, στο πλαίσιο των δράσεων «Η ΚΟΘ στη γειτονιά σας», για μία συναυλία που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012, ώρα 20:00, στο συνεδριακό κέντρο Κάππα 2000.

Η ΚΟΘ φέρνει σε επαφή τα παιδιά του σχολείου, αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής με τη κλασική μουσική, μέσα από πασίγνωστα και πολυαγαπημένα έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου, όπως τη περίφημη εισαγωγή από την όπερα του Ροσσίνι «Κουρέας της Σεβίλλης», τη γεμάτη εκλεκτές μελωδίες Συμφωνία αρ. 97 του Χάιντν και τέλος το ίσως δημοφιλέστερο έργο στην ιστορία της κλασικής μουσικής, την 5η συμφωνία του Μπετόβεν.  

Διεύθυνση Ορχήστρας: Αλέξανδρος Μυράτ
Το πρόγραμμα αναλυτικά:
Gioacchino Rossini: Εισαγωγή από τον “Κουρέα της Σεβίλλης”
Joseph Haydn: Συμφωνία αρ. 97 σε ντο
Ludwig van Beethoven: Συμφωνία αρ.5 σε ντο ελάσσονα

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Γενική είσοδος: 2 €
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.