Για δεύτερη χρονιά στα Γυμνάσια και για πρώτη φορά στα Λύκεια διοργανώνονται στο Δήμο Θερμαϊκού πρωταθλήματα
ΒΟΛΛΕΙ κοριτσιών το ΣΑ 31/3 & ΚΥ /4 στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΑΝΩΜΗΣ ,
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ αγοριών 28 & 29/4 στο γήπεδο της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ,
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ αγοριών 5 &6/5 στο νέο ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ,
ΠΙΝΚ-ΠΟΝΚ και ΤΕΝΝΙΣ στις 12&13/5/2012.

   Φέτος παρά τις δυσκολίες και σε αντίθεση των «καιρών» οι φορείς του δήμου μας επιλέγουν να συνεργαστούν σε μια γιορτή αθλητισμού με αποδέκτες τους νέους και νέες των σχολείων μας.
     Έτσι  η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ, οι ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ των Γυμνασίων και των Λυκείων μας και το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΔΗΠΠΑΚYΘ ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσκαλούν όλα τα σχολεία της 2βάθμιας εκπαίδευση να έρθουν με τις ομάδες τους να ανταγωνιστούν με ευγενή άμιλλα και ήθος, να γνωριστούν, να χαρούν.
     Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν και σας προσκαλούμε όλους να δείτε και να χειροκροτήσετε τους μαθητές και τις μαθήτριες μας.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.