Δεν μπορεί. Κάπου πρέπει να υπάρχει λάθος. Ποιος άραγε το έκανε; Και για ποιο λόγο; 

Παραξενευτήκαμε αρχικά (που χωρίς καμία ειδοποίηση, εκτός από μια  παραπομπή στην πρόσκληση για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θερμαϊκού, που ουδέποτε λάβαμε) όταν διαπιστώσαμε πως άλλαξε ο σέρβερ που μεταδίδει τις συνεδριάσεις του ΔΣ.


Αρχικά, αφού χάσαμε  την ηχητική απόλαυση  (ή μήπως ενημερωτική διαστροφή;) της παρακολούθησης της περασμένης συνεδρίασης, απευθυνθήκαμε στον ηχολήπτη του ΔΣ που μας έδωσε τη νέα διεύθυνση.
Φυσικά δεν έχει αλλάξει ακόμη το λινκ στο επίσημο σάιτ του Δήμου, που εξακολουθεί να παραπέμπει σε μια ανενεργή διεύθυνση.


Με έκπληξη είναι αλήθεια διαπιστώσαμε πως ο ds-thermaikos's Radio station, "φιλοξενεί" φλιπεράκια (επ' αμοιβή φυσικά). Τι γίνεται σκεφτήκαμε; Ο Δήμος πήρε θέση υπέρ των φρουτακίων και φλιπερακίων;
Ίσως θα μας απαντήσουν πως ο συγκεκριμένος σέρβερ είναι φθηνότερος ή ίσως είναι δωρεάν. Εεεε και;


Και ρωτάμε είναι δυνατόν να παραπέμπονται οι δημότες που θέλουν να παρακολουθήσουν τις "βαρυσήμαντες" συνεδριάσεις να μπαίνουν σε πειρασμούς τζόγου;


Μια υποσημείωση επίσης κάτω από τον player που μεταδίδει τις σημαντικές αποφάσεις του επιτελικού πολιτικού οργάνου του Δήμου, μας παραπέμπει στο blog του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, από όπου μας πληροφορεί μπορούμε να εγγραφούμε στο newsletter του  μπλογκ του Προέδρου και να ενημερωθούμε ΓΙΑ τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.



Πρέπει να σας πληροφορήσουμε κύριοι της Δημοτικής αρχής πως


κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.


Μήπως έχει υποπέσει στην αντίληψή σας;


Και αν ναι τι προτίθεστε να κάνετε;




Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.