Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εδώ και ένα μήνα θέλω να σας στείλω μήνυμα και, αφού σας ευχηθώ Καλή Χρονιά, Υγεία και Ευημερία σε σας και τις οικογένειες σας καθώς και καλή επιτυχία στους στόχους, να σας ενημερώσω για θέματα του Δήμου, με την ιδιότητα μου ως μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Περαίας.

Όμως όλα αυτά, στην σημερινή πραγματικότητα, είναι εκ των «ούκ άνευ».  Μοιάζουν με κακόγουστο αστείο οι ευχές!!  Τα προβλήματα του Δήμου; Ναι είναι σημαντικά αλλά δεν έχει κανένα νόημα να αγωνιζόμαστε γι’ αυτά όταν όλος ο ‘κόσμος’ γύρω μας, όπως τον βιώναμε μέχρι τώρα, καταρρέει: μισθοί, συντάξεις, περίθαλψη, υγεία, παιδεία!!! Και επιπρόσθετα θεσπίζονται νέες φοροεισπράξεις και χαράτσια.


Όλοι είμαστε μάρτυρες των όσων διαδραματίζονται στην χώρα μας και έξω από αυτήν.
Όλοι γνωρίζουμε τους όρους και τις μεθοδεύσεις που δρομολογούνται από αυτούς που εκλέξαμε για να παραδοθεί ο λαός αυτού του τόπου μαζί με τους απογόνους του, η γη, το υπέδαφος, ακόμη η θάλασσα, ο ήλιος και ο αέρας, σ’ αυτούς που έπαιρναν υποχθόνια τόσα χρόνια τα χρήματα μας για να μας τα «δανείζουν» με κάθε φορά υψηλότερους τόκους και επιτόκια.  Ακόμη περισσότερο, η Ελλάδα λοιδορείται και υβρίζεται διεθνώς, η περιουσία του λαού εκποιείται στους ξένους με αποτέλεσμα να βυθιζόμαστε κάθε μέρα και περισσότερο στη φτώχεια και την ανέχεια.


Συνάδελφοι,
Έπειτα από πολλή σκέψη, ψυχική αγωνία και την ευθύνη που μου αναλογεί αποφάσισα να σας καλέσω για να συμμετέχουμε όλοι μαζί σε μια μεγάλη ιστορική πρωτοβουλία, που καλεί όλους τους Έλληνες σε μια γενική εξέγερση με στόχο να δώσουμε τέλος σ’αυτή την συνεχιζόμενη εθνική κρίσης που κατέστησε την Ελλάδα προτεκτοράτο, που μας ντροπιάζει και μας οδηγεί σε μια καθημερινή πτώση χωρίς τέλος.


Σ’αυτές τις κρίσιμες ώρες είμαστε όλοι φορτωμένοι με την ίδια ευθύνη, ανεξάρτητα από τις επαγγελματικές, οικονομικές, μορφωτικές ή οικογενειακές μας φροντίδες και ιδιότητες. Έχουμε το ίδιο χρέος και τα ίδια δικαιώματα για την συμμετοχή σ’ έναν αγώνα που θα είναι μια καθολική αντίσταση απέναντι στο σημερινό Σύστημα Εξουσίας με σκοπό να απαλλάξουμε τη χώρα μας από την επιβουλή του. Να δώσουμε τη δυνατότητα σε μας και τα παιδιά μας να πάρουμε την μοίρα στα χέρια μας διεκδικώντας πραγματική και δίκαιη Δημοκρατία. Να παλέψουμε και για την κατάκτηση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας που ποδοπατούν οι ξένοι μαζί με τους ντόπιους συνεργάτες-υπαλλήλους τους μέσα και έξω από την χώρα μας.


Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ μας θα έχει σαφέστατο περιεχόμενο: ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ.


ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ με ένα κοινό ΜΕΤΩΠΟ:
•    Να φύγουν οι ξένοι διοικητές της Ευρωζώνης και ΔΝΤ
•    Να μην υπογραφεί κανένα μνημόνιο νέο και να απαλλαχθούμε από κάθε προηγούμενο.
•    Δεν δεχόμαστε τα χρέη – τα αρνούμαστε ρητά και κατηγορηματικά.
•    Να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη όλοι οι υπεύθυνοι για την εξαθλίωση μας.
•    Κυβέρνηση Ανεξαρτησίας  που θα προκύψει από εθνικές ΕΚΛΟΓΕΣ.
•    Αλλαγή του Συντάγματος - Αναδιοργάνωση του Κράτους και της Εθνικής Άμυνας
•    Πολιτικές Ανάπτυξης – Μόρφωσης – Ανόδου Βιοτικού Επιπέδου.


Προκειμένου να πετύχουμε σ’ αυτόν τον αγώνα πρέπει να συσπειρωθούμε και να οργανωθούμε σε πολιτικά κινήματα (που συντάσσονται με την αντιμνημονιακή γραμμή) και υπάρχουν πολλά, άσχετα αν τα κρύβουν τα ΜΜΕ. Γραφτείτε σ’αυτά για να ενημερώνεστε για όλες τις κινήσεις αντίδρασης που οργανώνονται. Συμμετέχετε σ’αυτές και αν μπορείτε οργανώστε στον τόπο σας ανάλογες συγκεντρώσεις – ενημερώστε σχετικά φίλους και συγγενείς και προσπαθήστε για όσο το δυνατό περισσότερη συμμετοχή.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ – ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ  - ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ – ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΕΞΑΘΛIΩΣΗ

Ένα από τα κινήματα που ξέρω: (διαφωτίστε με για περισσότερα), είναι το:
ΣΠΙΘΑ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ: http://www.spitha-kap.gr
και το νέο Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση (Ελ.Λα.Δ.Α.) του Θεοδωράκη.


Αλεξάνδρα Καλαμβοκίδου
μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Περαίας
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.