Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού υλοποιώντας απόφαση της χθεσινής πολυάριθμης Γενικής της Συνέλευσης, κατέστησε σαφές σήμερα στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που ευθύνεται για την υποδούλωση της χώρας και την εξαθλίωση των Ελλήνων, ότι οι εκπρόσωποί του είναι ανεπιθύμητοι στο Δήμο Θερμαϊκού.


Στα πλαίσια των κινητοποιήσεών της η Πρωτοβουλία οργάνωσε αποδοκιμασία του πολιτικού συστήματος, γιουχάροντας τη Ντόρα Μπακογιάννη που "δουλεύοντας" ήδη για τις επόμενες εκλογές φιλοξενήθηκε  από δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Θερμαϊκού που την ξενάγησαν στο ΚΥ της Μηχανιώνας. Νωρίτερα είχε επισκεφθεί το Δημαρχείο όπου και έφαγε κράξιμο από μέλη της πρωτοβουλίας. Αργότερα δε, και  ενώ αρνήθηκε αρχικά την είσοδο στην αίθουσα του ΔΣ πολιτών μελών της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας, κάτω από την πίεση των αντιδράσεων και διαμαρτυριών η Ντόρα και οι "οικοδεσπότες" της στο Θερμαϊκό, αναγκάστηκαν να ανοίξουν τις πόρτες για όλους. Και φυσικά ακολούθησαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αποδοκιμασίες.


Και φυσικά στο τέλος η Πρωτοβουλία αποχώρησε για να αφήσει τους διαπλεκόμενους της κεντρικής και της τοπικής πολιτικής σκηνής (όποιους ελάχιστους παρέστησαν)  να συνδιαλλαγούν ελευθέρως και εποικοδομητικώς.

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

7 comments:

  1. Αν νιώθουμε κάποιου είδους ικανοποίηση σε οποιαδήποτε πράξη βίας ίσως πρέπει να το ψάξουμε μέσα μας. Φοβάμαι για μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Και η ροχάλα έπεφτε "going three" ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΥΤΗ ΣΤΟ ΘΥΜΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Η ΟΧΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΥΠΟΝΩΜΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν θεωρούμε ότι οι αποδοκιμασίες των πολιτικών είναι πράξεις βίας τότε με το δίκιο τους μας έχουν ξεπουλήσει, δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. GIA POIA BIA MILAME?EGO FRASTIKH DIAMARTYRIA PARATHRHSA.....DEN YPARXEI ELEYTHERIA LOGOU? THN ALHTHEIA LENE OI ANTHROPOI....TOUS PERNOUN TA LEFTA THA TOUS PAROUN KAI TON LOGO? GIA KATEBEITE APO KEI PSYLA .....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να ψάξουμε μέσα μας ρε πρωτοσχολιαστή? Το αίσθημα αυτοσυντηρης που μας κάνει να φωνάζουμε εκεί που μας κατάντησαν?Πουλάω το σπίτι μου και κρατάω δυο δωμάτιο για να μη βρεθώ στο δρόμο και εσύ μας κάνεις ανθρωπολογικά ψυχογραφήματα?κοίτα αυτή την παπαρια μην την πεις και αυτοπροσώπως σε καμια παρέα.θα ξεφτιληστεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.