Ο πρώην Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας καταγγέλλει προς την Επιτροπή Παιδείας του Δήμου τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε πριν δέκα μέρες ως παράνομη.
Πρόθεσή του να ακυρώσει τις εκλογές μέσα από τις οποίες αναδείχθηκε το νέο ΔΣ του Συλλόγου. Εκλογές που συγκέντρωσαν μεγάλο ποσοστό συμμετοχής γονέων (παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες) όπως άλλωστε είχε συμβεί και στη ΓΣ που είχε προηγηθεί. 


Οι γονείς αγανακτισμένοι από τη μέχρι  τώρα συνολική στάση - στασιμότητα του ΔΣ, είχαν καταθέσει πρόταση μομφής στα μέλη, μια πρόταση που έκανε δεκτή με απόλυτη πλειοψηφία και η ΓΣ. Στην ίδια ΓΣ ανακοινώθηκαν οι παραιτήσεις των μελών του ΔΣ αφού οι εκπρόσωποί του ( Πρόεδρος, Γραμματέας, Ταμίας) δεν μπήκαν καν στον κόπο να παραστούν και ν' αντιμετωπίσουν τους γονείς που τους είχαν τιμήσει με την ψήφο τους, να δηλώσουν στο σώμα ότι η ΓΣ είναι παράνομη και να απολογηθούν για τις προτάσεις μομφής που είχαν δεχθεί. Η απαξίωση δηλαδή, σε όλο της το μεγαλείο. 
Αλλά και οι προκλήσεις όλο αυτό το διάστημα είχαν την τιμητική τους. Έφτασαν μάλιστα κάποιοι από το ΔΣ να αποκαλούν την πλειοψηφία των γονέων που αντιδρούσαν στην ακινησία τους, μικρή μειοψηφία τρελών, ταυτίζοντας τους εαυτούς τους με τον τύπο από το ανέκδοτο όπου μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα δρόμου ταχείας κυκλοφορίας. Όταν λοιπόν εντοπίζεται από τα ραντάρ η είδηση μεταδίδεται αμέσως από όλα τα ραδιόφωνα: "Προσοχή! Κάποιος τρελός οδηγεί απέναντι στο ρεύμα". Και ο συγκεκριμένος οδηγός που ακούει την είδηση προσθέτει "Δυστυχώς δεν είναι μόνο ένας ο τρελός, είναι πολλοί απέναντι".
Αυτοί λοιπόν οι πολλοί σας απήλλαξαν απ' τα καθήκοντά σας κι αυτό θα πρέπει να το δεχτείτε και να πάψετε να αναζητείτε τρόπους - κατά την προσφιλή σας τακτική  πλάγιους - παραμονής σας σε θέσεις για τις οποίες αποδειχθήκατε  ΛΙΓΟΙ.  Γιατί αν μέχρι τώρα οι πράξεις σας αξιολογήθηκαν με βαθμό κάτω της βάσης για τις ΑΣΑΦΕΙΕΣ και ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ τους, να  ξέρετε ότι υπάρχει και η αρνητική βαθμολογία για τις επιδόσεις εκείνες που η ηθική διάσταση των πεπραγμένων αμφισβητείται.
Και το χειρότερο: Βαθμολογητές θα είναι αύριο τα παιδιά σας.


Τζένη Ιβάνοβιτς - Τσοπάνογλου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.