Kάποιοι από τους "εκλεγμένους" του Δημοτικού Συμβουλίου, προσκάλεσαν την κα Μπακογιάννη για να την συνδράμουν στην προεκλογική της (αν ποτέ γίνουν βέβαια οι εκλογές) εκστρατεία και παράλληλα ,να πάρουν τα εύσημα για το ότι έφεραν στον Δήμο μας αρχηγό πολιτικού κόμματος και δη της γνωστής νεποτικής οικογενείας!
Μην ανησυχείτε κύριοι, θα τα πάρετε τα εύσημά σας , ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ !


Μια δόση την πήρατε άλλωστε κατά την διάρκεια της επίσκεψης στον Θερμαϊκό , της απογόνου του μνημειακού είδους των βαμπίρ εν Ελλάδι.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως το μεγάλο πρόβλημά σας ως προς την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ των κατοίκων Θερμαϊκού, είναι πως συνεστήθη από ετερόκλητα άτομα,ώστε δεν μπορείτε να της προσάψετε κομματική ταμπέλα ώστε να την φέρετε στο επίπεδο του χαμερπούς ανταγωνισμού αυτού που γνωρίζετε να χειρίζεστε άριστα!

Σε μια εποχή που το υπάρχον πολιτικό σύστημα ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,έρχεστε εσείς ως αξιοθρήνητες ουρές μαριονετών ,να το στηρίξετε και να το προβάλλετε,να προβάλλετε δηλαδή,την διαφθορά ,το ψεύδος,τούς ανθρώπους που δουλεύουν για ξένα ανθελληνικά συμφέροντα. Έρχεστε ως χαμερπείς χειροκροτητές, ως αναίσχυντοι κόλακες .

Και δεν αντιλαμβάνεστε πως το μόνο που προβάλλετε είναι η ειρωνεία και η απαξίωση σε έναν λαό που τραβά τα πάνδεινα εξ αιτίας τους!

Και δεν αντιλαμβάνεστε ούτε το μέγεθος της ανοησίας σας ,πιστεύοντας πως έτσι θα προβληθείτε θετικά ,ενώ επιτυγχάνετε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!

Και δεν αντιλαμβάνεστε πως με αυτό τον τρόπο,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ πως δεν έχετε επαφή με την πραγματικότητα!

Και επικαλείστε την εκλογή σας από τον ανυποψίαστο ....λαό, προ Εθνικού ξεπουλήματος, προ Εθνικής προδοσίας, σε μια εποχή που τα τρία κόμματα μαζί, δεν πιάνουν παρά το 29,9%.

Το λέτε για να το ακούτε εσείς οι ίδιοι και να χαίρεστε,να επιβεβαιώνετε τον εαυτό σας πως είστε εκλεγμένοι,σε ένα πολιτικό σύστημα που δυστυχώς ....σας τελείωσε! Και ναι! Είστε εκλεγμένοι!Και το σεβόμαστε αυτό.
Είστε όμως και υποχρεωμένοι,να αφουγκραστείτε και να σεβαστείτε τον λαό που σας επέλεξε με άλλες προϋποθέσεις και να μην προκαλείτε και να μην εμπαίζετε!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΞΕΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΧΘΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΕΙΟΔΟΤΩΝ! ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ!

Όσο για τις αφ' υψηλού ύφους απαξιωτικές έως και κοινωνικά ρατσιστικές "δικαιολογίες " του τύπου,αφήστε τους να λένε,φτωχοί άνθρωποι είναι που ακούστηκαν κι αυτές,ένα έχω να πω. Αρκετοί από εμάς ,ακόμα αντέχουμε! Και αισθανόμαστε ντροπή μπροστά σ' αυτούς που δεν αντέχουν! Και ζητάμε συγνώμη που ακόμα έχουμε τροφή και ζέστη! Παρά το ότι δεν βρωμίσαμε τα χέρια και τις συνειδήσεις μας ως συνεργοί αυτής της λαίλαπας. Πράγμα που εσείς συνεχίζετε να κάνετε τώρα που και οι πέτρες γνωρίζουν! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ"!

Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να χτίσετε το "προφίλ" σας για τις επόμενες εκλογές ,πάνω σε ερείπια του παρόντος!

ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ! ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΕΠΑΡΣΗ!

Αν θέλετε να χτίσετε το πολιτικό σας προφίλ ως κόλακες εφιαλτών,δικαίωμά σας! Στα σπίτια σας! Στα σπίτια τους και στα πολιτικά τους γραφεία!

Όχι όμως μέσα στον Δήμο μας ως επίσημοι προσκεκλημένοι! Γιατί εσείς είστε υπηρέτες του Δήμου! Του Δήμου που σας εξέλεξε για να τον υπηρετείτε και να τον εκπροσωπείτε ως περήφανοι Έλληνες και όχι ως μυξομάντηλα του εκάστοτε δοσίλογου!

Και μην ξεχνάτε: Πολιτευτής που αδυνατεί να αφουγκραστεί τον λαό κύριοι,είναι καταδικασμένος!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ!

Της Ευστρατιας Σουραβλα
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Ανοιχτές παλάμες, αξιοθρήνητες ουρές μαριονέτων, χαμερπείς χειροκροτητές, αναίσχυντοι κόλακες, ανόητοι, αλαζόνες, αχθοφόροι των μειοδοτών, μυξομάντηλα του εκάστοτε δοσίλογου.
    Συγχαρητήρια κα Σουραβλά για το λεξιλόγιό σας, το ήθος σας και την οξυδέρκειά σας. Συγχαρητήρια και σ' εσένα Χρήστο που φιλοξένησες ένα τόσο "κομψό" άρθρο.
    Επειδή όμως "η ελευθερία της σκέψης είναι χρήσιμη μόνο σ’ εκείνους που διαθέτουν σκέψη" η απάντησή μου βρίσκεται στο http://eu-thermaikos.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Στεφανίδη, αναγκάζομαι να απαντήσω στο σχόλιό σας, γιατί -παρόλο που είστε οξυδερκές άτομο- βλέπετε την επιφάνεια και όχι την ουσία. Είναι προφανές ότι κανείς δε συμφωνεί με οποιαδήποτε μορφή βίας, ακόμη και λεκτικής. Είναι προφανές επίσης, ότι κάποιος που αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει "ανορθόδοξο" λεξιλόγιο, ή ανήκει σε μια κατηγορία ανθρώπων που επίτηδες επιθυμεί την πρόκληση γεγονότων π.χ. βίας, ή πνίγεται από τα αδιέξοδα που βιώνει. Δε μπορώ να πιστέψω ότι ξαφνικά στη χώρα μας αυξήθηκε ο αριθμός των λεγόμενων από μερικούς "μπαχαλάκηδων". Τι συνέβη ξαφνικά και αυξάνονται τέτοιου είδους γεγονότα;; Η πιθανότητα των αδιεξόδων, δεν σας φαντάζει υπαρκτή;;; Νομίζω ότι προσεγγίζετε το θέμα επιδερμικά και δε βλέπετε την ουσία του προβλήματος, τη γενεσιουργό αιτία επαναλαμβανόμενων φαινομένων, έναντι του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος. Και προφανώς ο απλός πολίτης, δεν είναι υπόλογος όσων σήμερα συμβαίνουν σ' αυτή τη χώρα, παρ' όλο που έχει τμήμα της ευθύνης. Όχι όμως το σύνολο αυτής. Το ζητούμενο είναι ο κάθε ένας από εμάς, ως μοναδιαία οντότητα και ως ενεργός πολίτης, τι μπορεί να κάνει για να αλλάξει κάτι, έστω και σε τοπικό επίπεδο. Αν μη τι άλλο, -κατά την ταπεινή μου γνώμη- ένας Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, μπορεί να γίνει φορέας έκφρασης της δυσαρέσκειας για το υπάρχον πολιτικό σύστημα, από τη στιγμή που αντιλαμβάνεται ότι πλειάδα πολιτών έχουν τέτοιες ανησυχίες και ταυτόχρονα να γίνει οργανωτής κάποιας χρήσιμης προσπάθειας, που δε στέκεται απλώς σε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας. Και νομίζω ότι η συμβολή ενός Προέδρου Δ.Σ. θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη, αν αναλάμβανε να διοργανώσει και να συντονίσει μια συνεδρίαση με αντικείμενο π.χ. τις τοπικές δράσεις για την αντιμετώπιση της υπαρκτής ή της υποβόσκουσας φτώχειας, ώστε ελεύθερα να ακουστούν απόψεις και να αναληφθούν κοινές δράσεις, από οργανωμένους - ανοργάνωτους - ανεξάρτητους πολίτες και από το Δήμο. Χαίρομαι βέβαια που έχετε το θάρρος της γνώμης -άσχετα που διαφωνώ πολλές φορές με το σκεπτικό σας- αλλά νομίζω ότι υπάρχουν περιθώρια κινητοποίησης για την αντιμετώπιση προβλημάτων, πέρα από κάποιους "λεκτικούς διαπληκτισμούς".
    Φιλικά,
    Χάρης Αμμανατίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.