Έντονα αρνητικές κριτικές ασκήθηκαν στους δημοτικούς άρχοντες που με την παρουσία τους επιβεβαίωσαν τη συστημική θέση τους ως ακόλουθοι του διεφθαρμένου και ετοιμόρροπου πολιτικού καθεστώτος. Αυτή είναι η κυριότερη επωδός της τραγελαφικής επίσκεψης της κ. Μπακογιάννη στο Δήμο Θερμαϊκού την περασμένη Πέμπτη, όπως εκφράζεται με πλήθος μέηλ που λάβαμε  στον Ακτιβιστή, αλλά και από καταιγίδα σχολίων  που κατατέθηκαν στο βίντεο από την "υποδοχή" που επιφύλαξαν στη   Ντόρα πολίτες της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Θερμαϊκού. 
Και φυσικά το ενδιαφέρον πέρα από την γενική αποδοκιμασία για την αχαρακτήριστη δήλωσή της για την Βόρεια Κορέα (το βίντεο ΕΔΩ), συγκεντρώνουν οι συμπεριφορές των δημοτικών παραγόντων του Δήμου. Τόσο για την "φιλοξενία"  που προσέφεραν, όσο κυρίως για τα χειροκροτήματα και τις δηλώσεις τους, όπως κατεγράφησαν από την κάμερα. Παρακολουθείστε μερικά απ' αυτά:


Υπάρχει κι άλλη λύση... Αντί να πάνε οι κάτοικοι του δήμου Θερμαϊκού, που είναι και πολλοί, στη Β.Κορέα, να κάνουμε οικονομία στα αεροπορικά και να στείλουμε τη Ντόρα, το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο στη Β.Κορέα να τους κανονίσει ο Β.Κορεατικός λαός όπως τους αξίζει!

 Άμεση δημοκρατία,όπως στην αρχαία Ελλάδα!!!
χτυπανε παλαμακια οι βολεμενοι του συστηματος, αλητεια



  • Για την Βόρεια Κορέα είναι τα πρόβατα που σε χειροκρότησαν ρε κόρη του δράκουλα.KAI TH XIROKROTANE ..... de kserw ti egine apo ekei kai pera me tous gliftes tou dhmou alla 8elw na pisteyw oti tous pire kai tous sikose







  • Μιλαμε για πολυυυυ στυλ ο Βογιατζης! Ου να μου χαθεις...







  • steisysteisy
     
    πριν από 19 ώρεςΑντιδήμαρχος: "Στο σπίτι σου να κάνεις διαδήλωση, όχι εδώ!" Γιατί δε σηκώθηκε ένας να του ρίξει μία καρπαζιά του .....?







  • ΠΟΥ βρίσκεστε οι υπόλοιποι "κάτοικοι"..... σηκωθείτε ΡΕ απ τα καφενεία...!!!






  • ΡΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ






  • Η δημοκρατία που ζούμε εμείς καθημερινά με την δημοκρατία την δικιά σου δεν είναι η ίδια ακριβώς. Και θα έπρεπε να είσαι πιο ευγενική απέναντι σε αυτούς που σε μεγάλωσαν και έζησαν και εσένα και την οικογένεια σου τόσα χρόνια.και ο αντιδημαρχος το λ.... σεριφης πηγε με το κομπολοι να το παιξει νταβατζης.. 
    ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ CHANEL ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!






  • ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ .
    ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ.






  • και οχι απλα πεταξε μια μαλακια μα ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ! "Η μονη εναλλακτικη λυση στην δημοκρατια ειναι η Β.Κορεα." οση δημοκρατια εχουν αυτοι αλλο τοσο εχουμε κι εμεις!Και για να απαντήσω με το επιχείρημα που χρησιμοποιούν συνήθως αυτά τα λαμόγια... ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ.






  • kalitera sti boreio korea para me ti kori tou drakoula parea ,...ΓΕΛΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΕΛΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΠΕΡΟΥΚΑ


















  • Κοιτάχτε μαλάκες πολίτες του Θερμαικού πως κρεμάτε τους υγιείς συμπολίτες σας με αυτούς που ψηφίζετε. Αντιδήμαρχος μοσχαροκεφαλή πουλάει τσαμπουκά και εξυπνάδα και όλο το δημοτικό συμβούλιο χειροκροτεί την προκλητική εξυπνάδα της Ντορούλας για την Β.Κορέα. Μπράβο μαλάκες.Και εις ανώτερα. Πηγαινετε να ψηφίσετε Σαμαράτωρα γιατι η εναλλακτική ειναιη Β.Κορέα...Ασύλληπτη δήλωση περί μετανάστευσης στη βόρειο Κορέα...Αρχηγός πολιτικού κόμματος, εμμέσως πλην σαφώς, προτείνει στους πολίτες αυτής της χώρας, πως αν δεν τους αρέσει αυτή η Δημοκρατία να μεταναστεύσουν...Κοινώς, θέλετε δεν θέλετε, εμείς (οι πολιτικοί), θα σας γαμάμε...Καλά να πάθουμε, ρε καλά που μας κάνουν αφού είμαστε μαλάκες και κοιμόμαστε..







  • Που βρηκες τα χρηματα για να φτιαξεις καινουργιο κομμα?? Τολμας και μας απειλεις απο πανω?? Και δεν εισαι μονη σου..Εχεις και τους αλλους τους μαλακες που σε χειροκτροτουν κιολας...Μπράβο και συγχαρητήρια που πήγατε να διαμαρτυρηθείτε και το μαγνητοσκοπήσατε!!
    Να μπούνε και οι χειροκροτητές του συγκεκριμένου δημοτικού συμβουλίου στην Λίστα με τους προδότες!!







  • ΒΡΩΜΙΑΑΑΑΡΑ!!!Ουτε ενα γιαούρτι για τη Β. Κορέα δε βρέθηκε







  • Πια Κορεα μωρη μαλ....,μονο στη Κορεα και στην Ελλαδα κληρονομειτε η εξουσια.Ποια Δημοκρατια που ολοι οι κλεφτες ειναι εξω και κανουν ζωη πολυτελειας και οι φτωχοι πεθαινουν χωρις τη παραμικρη βοηθεια ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑΑντε βρε βλάκες που θα του πειτε να παει σπιτι του να κανει διαδήλωση και απαιτειτε και σεβασμό!!!
    ΝΑ πας εσύ στη Κορέα που νομίζεις οτι κατάγεσαι και απο την Ελλάδα!!! Αλλά επειδή ειναι κρίμα και οι κορεάτες να φύγετε να πάτε σε άλλο πλανήτη!!!!







  • Στο τέλος του βίντεο η Μπακογιάννη στρέφεται στο κόσμο που την αποδοκιμάζει απαντώντας με περισσή ειρωνεία πως αν γυρεύουν άλλο πολιτικό σύστημα τότε να πάνε στη Βόρεια Κορέα. Έλα όμως που η ίδια και οι όμοιοι της έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε Βόρεια Κορέα.
    dfrfeify Πριν από 1 ημέρα 

    Dikitous einai i Ellada?Tote ti zitane na plironoume haratsia kai ala?


















  • Μου θύμισε την Θατσερ που έλεγε "There's no alternative" Λες και η μόνη εναλλακτική στον καπιταλισμό και την φιλλελεύθερη ολιγαρχία, είναι ο σταλινισμός τύπου Βορειας Κορέας. Σκατά σε κάθε εξουσιαστικό σύστημα. Αμεση Δημοκρατία.







  • kraximo kai klwtsies opou tous petyxoume re!Μπράβο ρε γκάιζ, αλλά κόφτε αυτό το συνήθειο με τη γαμωντουντούκα και τα ξερά συνθήματα. Πείτε το όλοι μαζί, όχι σαν πρόβατα πίσω απ' τον τσομπάνη.
    mpravo re antidimarxe. se xarika. me tetoio pathos na upostirizes kai ta simferonta tou topou tha pigainame mia xara. ante vre apo dw pou mpou tsampoukaleuesai kiolas mpouli se aplous anthrwpous. kareklokentauro papagalaki. oust












  • mpravo re antidimarxe. se xarika. me tetoio pathos na upostirizes kai ta simferonta tou topou tha pigainame mia xara. ante vre apo dw pou mpou tsampoukaleuesai kiolas mpouli se aplous anthrwpous. kareklokentauro papagalaki. oust






  • Πέταξε μια μαλακία για την Βόρεια Κορέα και βαράνε παλαμάκια τα ζώα. Δεν θα πάμε εμείς στην Βόρεια Κορεα εσείς θα πάτε από εκεί που ήρθατε







  • δεν βλεπω κανενα σχολιο κομματοσκυλου και ανυσηχωΓέλα ηλίθια γέλα... χαχαχα! ρόμπα έγινε!
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ, ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!!
    μπράβο, έυγε. ευκαιρία για αφύπνιση...
    και πολύ λίγα της είπανε!!
    Όλοι αυτοί οι ανεύθυνοι είναι υπεύθυνοι για την τωρινή μας κατάσταση και κινήσεις πολιτών σαν αυτήν είναι αναμενόμενες και πολύ δικαιολογημένες.







  • Axact

    Ακτιβιστής

    Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

    Προσθέσετε το σχόλιό σας:

    0 comments:

    Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.