Σε συμβολικό ολιγόλεπτο κλείσιμο της Λεωφόρου Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας, στο ύψος του Μπαξέ, προέβησαν σήμερα το μεσημέρι μέλη της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού.
Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στην αντίθεση των Πολιτών του Θερμαϊκού στην επαίσχυντη στάση των κομμάτων της τρόικας εσωτερικού που απειλούν με υπερψήφιση του μνημονίου 2, που παραδίδει τη χώρα στους νέους κατακτητές και οδηγεί τους Έλληνες στην φτώχεια, εξαθλίωση και το κυριότερο στην ταπείνωση.
Είναι πράξη αντίστασης και προπομπός της αυριανής Σαββατιάτικης συγκέντρωσης στις 11 πμ στο χώρο μπροστά στο Δημαρχείο της Περαίας, που σκοπό έχει να καλέσει με το δυναμικότερο τρόπο τους κατοίκους του Θερμαϊκού να κατεβούν στη μεγάλο Πανθεσσαλονίκειο συλλαλητήριο της Κυριακής στις 5 μμ στην πλατεία Αριστοτέλους.
Συλλαλητήριο με κεντρικό σύνθημα την ανατροπή της δοσίλογης και παράνομης κυβέρνησης Παπαδήμου και άμεση προκήρυξη εκλογών.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.