Με μια εντυπωσιακή παρουσία και δράση της, η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού, επιβεβαίωσε σήμερα κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις στη Μηχανιώνα (στον καθαγιασμό των υδάτων), την ανάπτυξη  όλο και δυνατότερου πόλου συσπείρωσης των Πολιτών του Δήμου Θερμαϊκού απέναντι στην ανάλγητη και υποτελή κυβερνητική πολιτική που βάσει σχεδίου οδηγεί σε εξουθένωση  και εξαθλίωσης τα νοικοκυριά με  τα συνεχόμενα χαράτσια.


Αυτό έδειξαν οι επιδοκιμασίες, τα χειροκροτήματα, οι παραινετικές συμβουλές, τα χαμόγελα επιβράβευσης αλλά και οι πληροφορίες για την Πρωτοβουλία που ζητούσαν να πάρουν από τα μέλη της, οι κάτοικοι της Μηχανιώνας που περνούσαν μπροστά από τα πανό όπως κι όταν έπαιρναν τα ενημερωτικά φέιγ βολάν.


Από τα χαράματα μέλη της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας ανάρτησαν τρία πανό σε κεντρικά σημεία στο λιμάνι της Μηχανιώνας δηλώνοντας την αντίθεσή τους με τις δουλοπρεπείς και αναξιοπρεπείς πολιτικές με τις οποίες η τρικολόρε κυβέρνηση του καραόκε Πρωθυπουργού επιχειρεί να συνεχίσει τη "διάσωση" του έθνους και του λαού, που ξεκίνησε η προηγούμενη του Τζέφρυ.


"ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ - ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ"
"ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ"
"ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ - ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ"
"Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ"


Μάλιστα ιδιαίτερα θετικά σχολιάστηκε και η ανάρτηση πανό σε τρεχαντήρι με το σύνθημα "ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ", που έπλεε στο λιμάνι λίγο πριν τη ρίψη του Σταυρού.


Ως γνωστό η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία που συγκεντρώνει ήδη δεύτερο κύκλο στοιχείων και δικαιολογητικών για τα χαράτσια της ΔΕΗ, που θα οδηγηθούν κι αυτά σε κατάθεση εξωδίκου προς της εταιρία, πραγματοποιεί ανοιχτές συνελεύσεις κάθε Τετάρτη στις 6 μμ στο χώρο του ΚΑΠΗ Ν. Επιβατών. Πληροφορίες: 6984819709



Ακτιβιστής


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.