Που δεν οφείλεται μόνο στα κλειστά φαρμακεία, λόγω της απεργίας. Δυστυχώς μόνο ένα ήταν ανοικτό σήμερα (από 8 - 2.30 μμ) σε μια τεράστια έκταση (Επανομή, Μηχανιώνα, Περαία), αυτό του κ. Οικονομόπουλου (Θράκης 18, στον Άνω Μπαξέ). 
Οι κάτοικοι όμως που χρειάζονταν προμήθεια φαρμάκων, αισθάνθηκαν ότι τους κορόιδευαν οι φαρμακοποιοί, που οι περισσότεροι των οποίων δεν φρόντισαν να πληροφορήσουν, με ανάρτηση της σχετικής πληροφορίας, το μοναδικό εφημερεύον φαρμακείο στο Θερμαϊκό.
Σκεφτείτε πως αυτός που εναγωνίως αναζητούσε φάρμακα δεν είχε βγει για shopping αλλά ήταν ή ο ίδιος ή μέλη της οικογενείας του άρρωστα και μπήκαν σε μια άνευ λόγου και αιτίας ταλαιπωρία.


Και με την ευκαιρία να θίξουμε και ένα ζήτημα πληροφόρησης και επικοινωνίας που δεν φαίνεται να απασχολεί το Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.
Ζητήσαμε τηλεφωνικά να μας αποστέλλεται (στον Ακτιβιστή) μηνιαία η λίστα με τα εφημερεύοντα φαρμακεία στο Θερμαϊκό, ώστε να ενημερώνουμε τους αναγνώστες. Μας υπέδειξαν να υποβάλλουμε το αίτημά μας με mail και ότι θα εξετάζονταν το αίτημα από το ΔΣ του Συλλόγου. Έκτοτε πέρασε ένας χρόνος και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.....
Δεν σας ενδιαφέρει κύριοι η σωστή ενημέρωση - πληροφόρηση των πολιτών, σχετικά με τα εφημερεύοντα φαρμακεία;
Είναι ασθενείς αλλά και πελάτες σας.


Σχετικά με την απεργία των Φαρμακοποιών


Ως γνωστόν, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος εξήγγειλε 48ωρη πανελλαδική απεργία στις 2 και 3 Ιανουαρίου καθώς και την αναστολή πίστωσης σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία από την 1η Ιανουαρίου 2012.

Οι φαρμακοποιοί ζητούν «κλαδική Συμφωνία για σταθερό πλαίσιο φαρμακευτική πολιτική καθώς και να σταματήσει ο διωγμός των φαρμακείων».



Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.