Σημαντική αποδείχτηκε η σημερινή παρουσία των φίλων της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού στη συγκέντρωση - διαμαρτυρία στο Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη.


Παρά τον ιδιαίτερα κρύο καιρό, δεκάδες μέλη της πρωτοβουλίας έδωσαν τον τόνο αλλά και ρυθμό στην συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, που κατήγγειλε το φαύλο πολιτικό καθεστώς που οδηγεί τη χώρα στην υποτέλεια, τους Έλληνες στην εξαθλίωση και παραδίδει τον πλουτοπαραγωγικές πηγές της πατρίδας μας στους διεθνείς τοκογλύφους της τρόικας και το ΔΝΤ.


Ιδιαίτερα σημειώνουμε το πανό που αναρτήθηκε με το σύνθημα "ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ - ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ" με σαφή καταδίκη του πουλημένου μνημονιακού μετώπου ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ.


Σημαντική και η παρουσία των "Μοτοσυκλετιστών Εν Δράσει" με τις μηχανές τους και ο ρυθμός που δώσανε με τα  κορναρίσματα που άρθρωσαν τη συγκέντρωση μετά την μοτοπορεία τους στην πόλη. 


Αξίζει όμως να αναφερθούμε και στη ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. Πρόκειται για μια 80χρονη που ήρθε με το καρεκλάκι της στα χέρια και ήταν πολύ συγκινητική η παρουσία της. Όταν τη ρώτησαν το λόγο που βρισκόταν στο Λευκό Πύργο σήμερα η απάντηση ήταν "το κάνω για τα παιδιά, τα εγγόνια μου και την Ελλάδα".


ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ !!!!


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.