Παρουσιάζεται η μελέτη για τη Θαλάσσια Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης
Η μελέτη για τη Θαλάσσια Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση την ερχόμενη Κυριακή 29 Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που θα γίνει στις 19:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (κτίριο Α – 1ος όροφος), θα ανακοινωθούν αναλυτικά οι προτάσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μελέτης για τη Θαλάσσια Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης και θα παρουσιαστούν οι συμμετοχές, τα βραβεία και οι διακρίσεις του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Iδεών για τις στάσεις.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο Πρώην Υπουργός Μεταφορών και Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Σπύρος Βούγιας. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν επίσης ο Πρόεδρος της Μελετητικής Εταιρίας βιωσιμότητας του έργου Νίκος Φλώριος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ρυθμιστικού Θεσσαλονίκης (ΟΡΘ) και μέλος της Κριτικής Επιτροπής, Λόης Παπαδόπουλος και οι βραβευθέντες με το πρώτο βραβείο στον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό Iδεών των στάσεων, Κωνσταντίνος Χρυσός και Μαριάνθη Τατάρη.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης στον εξωτερικό χώρο της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνουν τα εγκαίνια έκθεσης που θα περιλαμβάνει τις προτάσεις των συνολικά 52 συμμετοχών του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Iδεών των στάσεων για τη Θαλάσσια Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης (μακέτες και πινακίδες) η οποία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.