Τώρα που άρχισαν τα ξεστολίσματα στα δημοτικά μας διαμερίσματα, το δικό του "δέντρο" στόλισε το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Τριάδας, στην κεντρική λεωφόρο προς Ν. Μηχανιώνα.
Ένα "δέντρο" αλλιώτικο απ' τα άλλα, αφού αντί για κλαδιά διαθέτει αλουμινένιες κατασκευές και αντί για στολίδια κάρτες με ευχές των παιδιών του Δημοτικού.
Ευχές για ένα ασφαλές περιβάλλον, απαλλαγμένο από τις παράνομες κεραίες και προτροπές για την άμεση απομάκρυνσή τους.
Όπως καταλάβατε πρόκειται για μια κεραία που "ντύθηκε" με τα "γιορτινά" της για να στείλει το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
Και το μήνυμα, όπως αναφέρει και το πανό που αναρτήθηκε μαζί της, είναι σαφές και ξεκάθαρο: "Η ΑΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ - ΔΙΩΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ  ΚΕΡΑΙΕΣ"


Το πρωτότυπο "δέντρο" θα παραμείνει στη θέση του για όσο καιρό παραμένουν και οι κεραίες, επιμένοντας και διεκδικώντας την αλλαγή που θα φέρει επιτέλους την απαλλαγή.


Με την πεποίθηση ότι "ο επιμένων νικά" οι γονείς επιφυλάσσονται για μια σειρά από κινήσεις και ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν στο επόμενο διάστημα.


ΥΓ. Ο Δήμος τελικά θα   φωτίσει  το "δεντράκι" μπας και φωτιστούν κι αυτοί που πρέπει;
Αναμένουμε ακόμα μια απάντηση.


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.