Άγνωστοι, για άγνωστους λόγους, έβαλαν φωτιά χθες την νύχτα στο μικρό ουζερί "Γοργόνες" στην Αγία Τριάδα, στο Δήμο Θερμαϊκού. Αυτό βγαίνει από την έκθεση της Πυροσβεστικής υπηρεσίες που επιλήφθηκε του γεγονότος. Τελικό συμπέρασμα είναι ο εμπρησμός.
Άγνωστοι οι λόγοι που οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη τους δράστες του εμπρησμού.
Από το πρωί σήμερα καταβλήθηκαν προσπάθειες να αποκατασταθεί το εσωτερικό του μαγαζιού που είχε μείνει σχεδόν ανέπαφο από τις φλόγες, που κατέκαυσαν τη τζαμαρία του καταστήματος.


Εκφράζουμε τη λύπη και τη συμπαράστασή μας στους ιδιοκτήτες του καταστήματος.


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

3 comments:

  1. Βάλτε βρέ μια είδηση της προκοπής...
    Στην αγία τριάδα, αλλά σε ποια αγία τριάδα, που; Γιατί κι εγώ στην αγία τριάδα μένω στην γλυφάδα, αλλά φωτιά δεν παρατήρησα εδώ γύρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο... παράλειψη ότι αναφέραι η είδηση στην Αγία Τριάδα Θερμαϊκού. Διορθώθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ίδιο συνεβη πριν ένα χρόνο και στο Riviera beach bar στην περιοχή τόυ Αγγελοχωρίου πάλι στο δήμο Θερμαικού. Η πυροσβεστική έκθεση και τότε΄αναφέρθηκε σε εμπρησμό. Μήπως κάποια γεγονότα δεν είναι και τόσο τυχαία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.