ΚΟΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΦΤΩΧΟ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΑΝΕΡΓΟ ή ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ

Τα αστικά ΜΜΕ λένε τις τελευταίες ημέρες πως πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος ακόμα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα (απο Δευτέρα 16 Γενάρη, δηλαδη) περισσότερα απο 30.000 σπίτια να μείνουν χωρίς ρεύμα εξαιτίας της άρνησης των ανθρώπων που μένουν σε αυτά τα υποταχθούν και να πληρώσουν τα χαρατσια
αντιγράφουμε απο το imerisia.gr
"Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γενική Διεύθυνση Εμπορίας της ΔΕΗ έχει στείλει 30.000 εντολές περικοπών ηλεκτροδότησης στη Γενική Διεύθυνση Διανομής της επιχείρησης. Πρόκειται για λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που περιλαμβάνουν το τέλος ακινήτων και έχουν λήξει, καθώς έχει παρέλθει το διάστημα των 80 ημερών. Πηγές αναφέρουν ότι η διοίκηση της ΔΕΗ δεν έχει ακόμη ανάψει το «πράσινο φως ώστε αυτές να φύγουν στις ιδιωτικές εταιρείες που αναλαμβάνουν τη διακοπή ρεύματος και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει την προσεχή εβδομάδα".
Αν λοιπόν τελικά δωθεί το πράσινο φώς τα ιδιωτικά συνεργεία των εργολαβων θα ξεχυθουν για να κοβουν το ρευμα σε οσους δεν μπορουν να πληρωσουν τα χαρατσια ή απλα αντιστεκονται στη καταληστευση του λαου απο τα γερακια της τροικα.
Μια μικρη ενημερωση λοιπον για οσους δεν ξερουν (γιατι σε αρκετες περιπτωσεις εχουν γνωση οι φυλακες) ποιοι ειναι αυτοι οι εργολαβοι που αναλαμβανουν να κοβουν το ρευμα. Η λιστα δεν ειναι ολοκληρωμενη. Υπαρχουν κι αλλοι. Απλα το επειγον του θεματος δεν μας επετρεψε αλλη καθυστερηση στη δημοσιευση.
ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ νουμερο 1:
ΓΕΩΡΟΗ Α.Ε. ΤΕΧΝΙΚH ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
210- 7664200  
ΦΟΡΜΙΩΝΟΣ 111 & ΞΥΠΕΤΗΣ 21, 16121 (εχει και νεα γραφεια καπου στη Σοφοκλέους στο κέντρο)
Ο συγκεκριμενος εργολαβος "καλυπτει" το κέντρο της Αθήνας, Κολωνάκι, Εξαρχεια Σεπολια, Κυψελη, Κατω Πατησια, Ζωγραφου κτλ
ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ νουμερο 2:

ΕΝΤΕΧΝΟΣ ΑΕ

Δελφών & Σαρανταπόρου 1
Μαρούσι, 151 25
Τηλ.: 210 6104894 - 8
Fax.: 210 6104881
http://www.entechnos.gr
ο συγκεκριμενος εργολαβος "καλύπτει" Πειραια, Ρεντη, Μοσχατο, Κορυδαλλο, Νικαια, Δραπετσωνα κ.τ.λ
ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ νουμερο 3:
ΣΚΕΝΤΖΟΣ
οι πληροφοριες για εδω ειναι ελαχιστες. Ο τύπος πάντως "καλύπτει" Δυτικα προαστια, Περιστερι, Πετρουπολη, Μενιδι κ.τ.λ
Όποιος/ α γνωρίζει το παραμικρο είτε γι αυτον τον εργολαβο ειτε για οποιονδηποτε αλλο εννοειται πως προσθετει.

Για ολους αυτούς τους τύπους κανονικά θα έπρεπε να ισχύει αυτό που ισχύει και για τους φασιστες: ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ
Από indymedia
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Μάλλον εσύ είσαι ο Φασίστας που νομίζεις ότι έχεις το δικαίωμα να επιτίθεσαι και να δημοσιοποιείς ότι θέλεις, χωρίς να σκέφτεσαι.

    Οι εργολάβοι της ΔΕΗ καλούνται να κόβουν το ρεύμα σε όσους δεν πληρώνουν. Αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετά χρόνια και δεν έχει να κάνει με το χαράτσι.

    Αντί να τα βάλετε με την Κυβέρνηση και τη ΔΕΗ, τα βάζετε με τον τελευταίο κρίκο της αλυσίδας. Λές και αυτοί οι εργολάβοι δεν είναι άνθρωποι και δεν λυπούνται από αυτή την κατάσταση.

    Και τέλος πάντων, ας έχετε την άποψή σας, δεν πείράζει δημοκρατία έχουμε.

    Εσείς όμως είστε οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ που παροτρύνετε ψευτο αριστερίστικα κινήματα αργόσχολων να επιτίθενται ως τραμπούκοι στα γραφεία εργολάβων και να παραβιάζετε ποικιλοτρόπως τα δικαιώματά τους.

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.;
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΟΨΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ.
    ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.