Νεκρός βρέθηκε ο καθηγητής του ΕΠΑΛ Επανομής που είχε εξαφανιστεί
Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση με τον καθηγητή του ΕΠΑΛ Επανομής, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση από τους συγγενείς του. Ο 34χρονος καθηγητής βρέθηκε χθες νεκρός…


Ο 34χρονος καθηγητής του ΕΠΑΛ Επανομής, Δαμιανός Χατζηνικολάου, που διέμενε στην Περαία Θεσσαλονίκης, εξαφανίστηκε από τις 22 Δεκεμβρίου, όπου είχε συναντηθεί με συναδέλφους του στο ΕΠΑΛ για τις καθιερωμένες ευχές πριν τις γιορτές και όπως ήταν γνωστό θα αναχωρούσε για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ιτέα Φωκίδας, προκειμένου να περάσει τις γιορτές.
Ο 34χρονος ήταν διαβητικός και εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητο του, ενώ όπως διαπιστώθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν τα πράγματα που θα έπαιρνε μαζί του στην Ιτέα, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανόν να είχε κάποιο πρόβλημα αποπροσανατολισμού, λόγω του γεγονότος ότι είναι διαβητικός και να χάθηκε μην μπορώντας να βοηθηθεί, όταν έφυγε από το ΕΠΑΛ Επανομής.
Χθες το απόγευμα, περίπου στις 17.30, ο άτυχος καθηγητής βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε ανατραπεί στο 2ο χιλιόμετρο Πλαγιαρίου – Επανομής.
Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για τροχαίο ατύχημα, ενώ ήδη διενεργείται προανάκριση για το τραγικό περιστατικό.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.