Απ' τις 8 το βράδυ χτες Παρασκευή, μέχρι τις 7 το πρωί σήμερα Σάββατο, έμεινε η Επανομή χωρίς ρεύμα μετά από συνεχείς εκρήξεις σε μεγάλο μετασχηματιστή στο κέντρο της πόλης.

Με τη θερμοκρασία σε επίπεδα 4-5 βαθμών και τελείως ανοργάνωτοι, ως συνήθως όλοι μας, περάσαμε τη νύχτα με κουβέρτες και κεριά. Και μετά έχουν το θράσος να κάνουν αυξήσεις στην τιμή του ηλ. ρεύματος, της τάξης του 12%.



Υ.Γ. 1. Το μεγάλο πρόβλημα, για τη φουκαριάρα τη μάννα μου, ήταν που δεν είδε το τελευταίο επεισόδιο, "η ζωή της άλλης" στο Mega κι όχι το κρύο που είχαμε μιας και δε λειτουργούσαν τα καλοριφέρ.
Υ.Γ. 2. Και το καλό είναι ότι βρήκαμε ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τη συναισθηματική σταθερότητα των οικογενειακών σχέσεων μεταξύ ζευγαριών.


αιθερόπλωος
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.