Γράφει ο Δημήτρης Τεκίδης

Αγαπητέ αναγνώστη ,
Επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος , σου παραθέτω τα οικονομικά αποτελέσματα των εσόδων έναντι των προϋπολογισμών τους, των τριών πρώην Δήμων που αποτελούν τον σημερινό Δήμο Θερμαϊκού.  Έτσι θα μπορέσετε μόνοι σας να συγκρίνετε , να αξιολογήσετε και να εξάγετε τα συμπεράσματα σας. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Από τα ανωτέρω διαπιστώνουμε πως μεταξύ των προϋπολογισθέντων και εισπραχθέντων υπάρχει μια διαφορά .Για το Δήμο Επανομής 6.387.615 ευρώ , για το Δήμο Μηχανιώνας 3.327.020 ευρώ και για το Δήμο Θερμαϊκού 23.504.809 ευρώ .  Επίσης από τα ανωτέρω διαπιστώνουμε πως τις λιγότερες παραγραφές ή διαγραφές και τα λιγότερα ανείσπρακτα υπόλοιπα τα έχει ο Δήμος Μηχανιώνας .


Επιπλέον από τον απολογιστικό πίνακα του πρώην Δήμου Μηχανιώνας αποδεικνύεται πως ο πρώην Δήμος Μηχανιώνας είναι ο μόνος από τους τρεις που απορρόφησε όλα τα χρήματα που του αναλογούσαν από το πρόγραμμα Θησέας.


Τον Δήμαρχο (κ. Μαυρομάτη) αυτού του Δήμου λοιπόν κατηγόρησαν , χαρακτήρισαν , λασπολόγησαν , διέσυραν , λοιδόρησαν , και ειρωνεύτηκαν οι κάθε λογείς κονδυλοφόροι (Δημοσιογράφοι , εκδότες , αρθρογράφοι , σχολιαστές) .


Τον Δήμαρχο αυτού του Δήμου κατηγόρησαν ότι τους χρέωσε 3.000.000 ευρώ (περίφημη προίκα) για τα τσαρδάκια και τελικά αθωώθηκε στα δικαστήρια ο Δήμος και τα 3.000.000 ευρώ παραμένουν στο ταμείο του νέου Δήμου ως πραγματική προίκα.


Τον Δήμαρχο αυτού του Δήμου συκοφάντησαν κάποιοι και καταδικάστηκαν τελεσίδικα για συκοφαντική δυσφήμηση.


Έλα όμως που , για όλα όσα τον κατηγορούσαν και του απέδιδαν , αυτά επιστρέφουν στους ίδιους και σκάνε ως νάρκες και χειροβομβίδες στα πόδια και τα χέρια τους , με αποτέλεσμα να βγαίνουν βαριά λαβωμένοι και ακρωτηριασμένοι ως αναφορά την αξιοπιστία τους και το πολιτικό τους μέλλον .
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.