Για πρώτη φορά δύο διμοιρίες ματατζήδων, με πλήρη εξάρτηση, αναγκάστηκαν να εκστρατεύσουν στο Θερμαϊκό και να δημιουργήσουν κλοιό μπροστά από το Δημαρχείο, ώστε να μπορέσει να το προσεγγίσει ο ανεκδιήγητος μπουμπούκος.
Οι συγκεντρωμένοι πολίτες που περίμεναν από τις 9 το πρωί, γιουχάρανε άγρια μια ακόμη μαριονέτα της δοτής κυβέρνησης, τον Άδωνη Γεωργιάδη. Στη σημερινή διαμαρτυρία μετείχαν φίλοι του ΠΑΜΕ, της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού και κυρίως σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας.


Σκοπός της επίσκεψής του, στην Περαία και Μηχανιώνα, ήταν η διευθέτηση (;) των οξυμένων προβλημάτων της σχολής ( που πάει για κλείσιμο) και κυρίως το κτιριακό, που "άνοιξε" από τον φέρελπι νέο ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Χρυσοχοΐδη.
Και ενώ χαρακτηρίστηκε ως persona non grata από τους κατοίκους του Θερμαϊκού που τον αποδοκίμασαν έντονα, δεν έδειξε να τον απασχόλησε μιας και πολύ εύκολα (με τη συνδρομή των πολυάριθμων αστυνομικών δυνάμεων και την πολυμελή κουστωδία του) μετά τη συνάντηση με τη Δημοτική αρχή και αντιπροσωπεία σπουδαστών της σχολής,  αποχώρησε συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο, χαμογελώντας ανοήτως.


Κανείς πλέον δεν μπορεί να κυκλοφορήσει χωρίς να έχει την προστασία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. 


Σύμφωνα με πληροφορίες μας ζήτησε να βρουν οι σπουδαστές λεφτά (για σίτιση και στέγαση) ακολουθώντας το παράδειγμα του έτερου "συνοδοιπόρου" του πλέον (κατά το δεν υπάρχει σάλιο) και επίσης φερέλπιδος ηγέτη, Ανδρέα Λοβέρδου. Μάλιστα ισχυρίστηκε μιλώντας στους σπουδαστές πως "εγώ παράτησα τη δουλειά μου για να σας βοηθήσω". Τί δουλειά αλήθεια κάνει ; (πωλητής βιβλίων, τηλεμαϊντανός, καρατζεφεράνθρωπος ;)


Και  προσπάθησε να χρυσώσει το χάπι υποσχόμενος την αποκατάσταση των εργαστηρίων της σχολής, η οποία τώρα λειτουργεί σε δύο σχολεία ΜΕ και την Καψαλάκειο.
Είναι γνωστή όμως η προγραμματισμένη μελέτη για την αποκατάσταση των κτιρίων (ύψους 1.000.000 ευρώ) που θα είναι μια ακόμη υπόθεση πηγαδιού χωρίς πάτο. Η χώρα βούλιαξε κι αυτοί κλείνουν σχολές πασσάροντας εκατομμύρια σε μελέτες που τις περισσότερες φορές παραμένουν μόνο μελέτες, χωρίς καμμία πράξη, βοηθώντας στην αύξηση των εισοδημάτων των μελετητών. 


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

10 comments:

  1. Ο αυτοσεβασμός είναι προσωπική υπόθεση !
    Ο σεβασμός όμως στο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ των πολιτών και στην αγωνία για το μέλλον τους των σπουδαστών της σχολής , ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ τους !
    Με ποια λογική οι εκλεγμένοι «τοπικοί άρχοντες» δεν δίστασαν να σταθούν δίπλα σε έναν εγκάθετο κυβερνητικό , τι πίστευαν ότι θα μπορούσε να προσφέρει η «συζήτηση» στο τοπικό πρόβλημα με ένα φασιστοειδές ανδρείκελο με εμφανή σημάδια αδιαθεσίας κοινής εγκεφαλικής ουσίας , έστω και στο ελάχιστο;
    Εκτός αν, όμοιος στον όμοιο και κοπριά στα λάχανα , ή νάχαμε να λέγαμε! Και για κάποιους , δεν θέλω να το δεχθώ!
    Σας το χρεώνω λοιπόν και το αποτυπώνω (ανεξίτηλο για το μέλλον) σε ένα σημείο του μυαλού μου , και περιμένω , όπως κι άλλοι σίγουρα …….εξηγήσεις !
    σ.π.
    μηχανιώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O KOKKINOΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (KKE - ΠAME) ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ

    Πήγε ο Άδωνις στις σχολές της Περαίας (Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας) στη Θεσσαλονίκη, να ακούσει τα θέματα που χρονίζουν και να δώσει άμεσες λύσεις, αλλά η αριστερά του φασισμού και του χάους, φυσικά ΔΕΝ θέλει λύσεις αλλά διαιώνιση των προβλημάτων αφού αυτά είναι και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος ύπαρξής της. Προσπάθησε ο Υπουργός Άδωνις να ανοίξει συζήτηση μαζί τους, αλλά μάταια, έπρεπε να τελειώσουν το ποίημα της.. κασέτας που έδωσε η κυρά Αλέκα. Αρκέστηκαν να ουρλιάζουν σαν κάφροι στις ρώσικες στέπες. Αποστολή τους η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και η ΕΠΙΒΟΛΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ στούς ΠΑΝΤΕΣ. Μωρέ ΚΟΥΝΙΑ που σας ΚΟΥΝΑΓΕ κόκκινοι τρομοκράτες, γνωριζόμαστε πιά μεταξύ μας και οι μέρες σας δεν θα είναι τόσο .. ρόδινες (πολιτικά) πια, αλλά ΜΑΥΡΕΣ. Όπως οι ψυχές σας, Αλητάμπουρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστευω να εχει καταλαβει ο λαος του δημου θερμαικου οτι η ανεξαρτητη πρωτοβουλια των δημοτων του θερμαικου δεν ειναι και τοσο ανεξαρτητη.αλλος ενας δουρειος ιππος του Κ.Κ.Ε γεννηθηκε στον δημο μας .
    σε αυτο τον λογο οφειλεται καιη μικρη εως ανυπαρκτη συμμετοχη των δημοτων του δημου.
    δεν υποστιριζω το ΛΑ.Ο.Σ αλλα ρε δημοκραταροι της αριστερας μπορειτε να μου πειτε γιατι δεν αφησατε τον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ?
    δεν περιμενατε να γυρισει πισω να σας μιληση και την αμηχανια σας την εξαντλησατε στην κασετα του Κ.Κ.Ε.
    Παρτε το χαμπαρι στον πατο ησασταν στον πατο θα παραμεινεται.
    ευτυχως υπαρχουν και ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ στην ελλαδα.
    δεν μπορειτε να καταλαβεται οτι ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ δεν μπορει να περασει στην ΕΛΛΑΔΑ.
    μπορειτε να μου πειτε τι λιγοτερο εκανε ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ η ο ΣΤΑΛΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ,,ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑ??..ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ?? ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ..ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ,,ΝΑ ΒΡΙΣΚΩΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ..ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.. ΑΚΟΜΑ..ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ .ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ,,ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΜΑΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ...ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ?..ΑΥΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ? ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΕΣ,ΨΙΝΑΚΙΔΕΣ,ΠΛΕΥΡΗΔΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΙΚΟ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ? ΧΛΙΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ,,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΤΕ.ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ Σ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ,,,ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ..ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,,ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ .ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ,,ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΑΔΩΝΙ,,,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεκαθαρισε πρωτα με την συνηδηση σου σε ποια αριστερα ανηκεις και μετα μπορουμε να συζητησουμε για αριστερα.
    το ερωτημα ειναι ενα και μοναδικο .ανηκεις στην αριστερα του ΣΤΑΛΙΝ η στην ευρωπαικη αριστερα?
    ΑΝ ΑΝΗΚΕΙς ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ .
    ΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλές φορές ένα άρθρο ή μια ανάρτηση σε ιστολόγιο μπορούν να δημιουργήσουν εύλογα αντιπαραθέσεις (πολιτικές ή προσωπικές) με την κατάθεση σχολίων.
    Στην συγκεκριμένη ανάρτηση καταλαβαίνουμε την πολιτική ή και κομματική θέση των αλληλέγγυων του Μπουμπούκου και την πολιτική αντιπαράθεση που προσπαθούν να αναπτύξουν με τους φίλους του ΠΑΜΕ (εκείνοι δεν απήντησαν... και μάλλον καλώς πράττουν).Δυστυχώς ακόμη και οι γελοίοι διατηρούν τους υποστηρικτές τους.
    Αδυνατούμε να κατανοήσουμε το αυθαίρετο και σίγουρα "κατευθυνόμενο" σχόλιο του ανώνυμου που επιχειρεί να διαβάλλει την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία ως Δούρειο ίππο του ΚΚΕ. Οι φίλοι της Πρωτοβουλίας μας γνωστοποίησαν πως αναμένουν ότι παρόμοιου τύπου επιθέσεις από διάφορους κύκλους (κυρίως τοπικούς) εναντίον της, θα ενισχυθούν και θα πολλαπλασιαστούν.
    Κι αυτό γιατί μάλλον αρχίζει να ενοχλεί η εμβέλειά της ορισμένους τοπάρχες ή κομματάρχες ή πατρωναρισμένους μικρο"μαγαζάτορες".
    Επίσης η ανέξοδη κριτική και η εκ τους ασφαλούς (χωρίς συμμετοχή)αποτίμηση μιας κινητοποίησης,νομίζω ότι γίνεται καθ' υπερβολή, αυθαίρετα και δεν νομιμοποιεί ουδένα να την πράττει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ..ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ,,,ΑΣ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΠΑΡΧΕΣ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ(ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ)ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ....ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΕΜΕΚ ΠΟΛΥΞΕΡΟΥΣ?? ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΛΑΙ ΜΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.. ΤΑ ΕΠΩΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ,,ΟΙ ΠΡΩΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΑΦΕΙΣ..(ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ. ΜΟΝΑΔΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ) Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΡΟΜΟ,,ΟΧΙ ΕΝΑ ΘΟΛΟ...ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΗΤΑΝ ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ,,ΔΕΝ ΠΑΡΘΗΚΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΑΝ, ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ,,,,,ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΜΟΜΦΕΣ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΟΛΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ...ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ..ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΩΡΑΙΟ ΦΤΙΑΞΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.activistis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7329:2011-01-01-22-49-17&catid=101:2009-07-10-16-12-43

    Μια ιστορία με πολλούς αποδέκτες

    Αυτή είναι η ιστορία τεσσάρων ανθρώπων:
    Του Καθενός, του Κάποιου, του Οποιουδήποτε και του Κανενός.
    Μια σημαντική δουλειά έπρεπε να γίνει και ο Καθένας ήταν βέβαιος ότι ο Κάποιος θα την έκανε.
    Ο Οποιοσδήποτε μπορούσε να την κάνει, αλλά ο Κανένας δεν την έκανε.
    Ο Κάποιος θύμωσε μ' αυτό, γιατί ήταν δουλειά του Καθενός.
    Ο Καθένας νόμιζε ότο μπορούσε να την κάνει ο Οποιοσδήποτε, αλλά ο Κανένας δεν κατάλαβε ότι ο Καθένας δεν θα την έκανε.
    Στο τέλος, ο Καθένας κατηγόρησε τον Κάποιο που ο Κανένας δεν έκανε αυτό που ο Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να έχει κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...

    αγαπητέ κύριε ARGYRI SIDERI..
    σημαίναι ότι γνωρίζουμε και πέντε πράγματα γι'αυτό που σχολιάζουμε...


    <>,....οι σχολές δεν είναι στην Περαία...αλλά στην Μηχανιώνα....



    Αν ο Άδωνις ήθελε να δώσει άμεσες λύσεις και η πρόθεσή του ήταν ειλικρινείς, πρώτ' απ' όλα θα φρόντιζε να αλλάξουν κάποια πολύ σημαντικά πράγματα... όπως το να μην κοστίζει μια ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ 600 000 ευρώ...γιατί με αυτά τα χρήματα θα είχαν αποκατασταθεί οι βλάβες δέκα φορές και δεν θα χρειαζόταν ούτε να "αφήσεις τις δουλειές του" - όπως δήλωσε (φαίνεται ότι αυτό δεν συμπεριλαμβάνετε στις δουλειές του, χάρη μας έκανε και ήρθε...) - ούτε να γίνει καμία συγκέντρωση, ούτε και να κουβαληθούν δυο διμοιρίες ΜΑΤ για να τον προστατεύσουν....



    Όσο για το "ουρλιαχτά"...συνθήματα φώναζαν οι άνθρωποι...σε ντεσιμπέλ που δεν έφταναν τις δυνατότητες του Άδωνη...όπως τον έχουμε συνηθίσει από τις τηλεπωλήσεις του...

    Και αλητάμπουρες ...άλλους θα χαρακτήριζα....





    Να τον άφηναν να μιλήσει και να πει τι; Κάποιος που υποστηρίζει υποτίθεται το αρχαίο ελληνικό πνεύμα και όχι μόνον καταδέχεται αλλά είναι και περίφανος ότι τοποθετείται σε μια θέση, που αν βρισκόταν στην εποχή και το πνεύμα που τόσο θερμά υποστηρίζει, θα ήταν υπόδικος μόνον και μόνον για τον τρόπο που βρέθηκε σε αυτήν την θέση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο κ Κ....Περιμενε κατι μια μερα μετα μια βδομαδα και μετα αλλον ενα μηνα.Στο τελος ειπε.....Αντεξα να περιμενω εναν ολακερο μηνα, δεν μπορω να περιμενω αυτη την μερα καιαυτη την βδομαδα.(Μ.Μπρεχτ) Ας αφησουμε τις αμπελοφιλοσοφιες,,γιατι δεν εχουμε πια υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.