Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ http://www.facebook.com/groups/164636523632780/   καλούνται όλοι οι κάτοικοι που αντιμάχονται το χαράτσι και την ολομέτωπη άγρια και αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης να συμμετέχουν σε αυριανή (Κυριακή) συγκέντρωση έξω από τον Μασούτη του Μπαξέ (απέναντι στο ΚΕΠ Ν. Επιβατών). Με σημείο εκκίνησης αυτό θα περιέλθουν από όλα τα διαμερίσματα (Επανομή, Μηχανιώνα κλπ) για να γνωστοποιήσουν για τις δραστηριότητες της Πρωτοβουλίας.
Το κείμενο - κάλεσμα της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας:


Κυριακή στις 10 πμ συναντιόμαστε ΟΛΟΙ με τα αυτοκίνητά μας, ( έξω από τον Μασούτη του Μπαξέ)  κάνουμε ένα κομβόι με μαύρες σημαίες και περνάμε από όλα τα διαμερίσματα του Δήμου Θερμαϊκού και ενημερώνουμε για την μη πληρωμή του χαρατσιού.
Διανέμουμε φέιγ βολάν με τις δραστηριότητές μας και γνωστοποιούμε τα σημεία που συγκεντρώνουμε στοιχεία και υπογραφές για την κατάθεση του εξώδικου.


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!!!!


Συντονιστική Επιτροπή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.