Την παρακάτω πρόσκληση απευθύνει ο Πρόεδρος του ΔΣ στους δημότες Θερμαϊκού, καλώντας τους να παρακολουθήσουν την ειδική συνεδρίαση για τον "Απολογισμό της Δημοτικής Αρχής".

Πέρσι, την ανάλογη διαδικασία παρακολούθησαν ελάχιστοι πολίτες, και η όλη συνεδρίαση ήταν ένα θέατρο ντεμέκ δημοκρατικής λειτουργίας των θεσμών (θυμόμαστε την στρατιωτικού τύπου διεύθυνση της συνεδρίασης από τον τέως Πρόεδρο), αλλά και τις γενικόλογες και αόριστες αναφορές στη διαχείριση από τον Δήμαρχο.
Φέτος ας φροντίσουμε να συμμετέχουμε όσοι περισσότεροι και ενεργητικότερα στην διαδικασία που έχει ως   επίκεντρό της τον ΔΗΜΟΤΗ και όχι τους δημοτικούς συμβούλους και τις παρατάξεις τους.



Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Ξενοδοχείο Ξενία στην Περαία, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης :

"Απολογισμός Πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής για το 2010"

με εκτίμηση

Στεφανίδης Κυριάκος
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.