Η αυτοκινητοπομπή που ξεκίνησε σήμερα το πρωί από το Μπαξέ, με συμμετοχή φίλων της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού, αλλά και άλλων κατοίκων που το ενίσχυσαν στην πορεία αποδείχτηκε ως μια ακόμη θετική παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα της περιοχής του Θερμαϊκού. Πέρασε από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα  προσπαθώντας τόσο με  εκφώνηση συνθημάτων και οδηγιών από μεγάφωνα όσο και με φέιγ βολάν που μοιράστηκαν σε κεντρικά σημεία  των πόλεων του Δήμου, να άρουν  το κλίμα τρομοκράτησης που ασκεί η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ).
Η όψη και διάθεση των δημοτών που ήρθαν σε επαφή με τα μέλη της πρωτοβουλίας ζητώντας να πάρουν πληροφορίες με ποιο τρόπο δεν θα πληρώσουν το χαράτσι, αλλά κυρίως τα ενθαρρυντικά τους λόγια και η έκφραση συμπαράστασης στον κοινό καλό αγώνα ήταν στοιχεία που αποδεικνύουν την ορθότητα της δράσης της Πρωτοβουλίας ενάντια στα χαράτσια και την πολιτική τρομοκράτησης που εξαπολύει εναντίον των λαϊκών στρωμάτων η ανάλγητη κυβέρνηση της υποτέλειας. Πολλοί από τους κατοίκους  δήλωσαν ότι θα συνυπογράψουν το εξώδικο κατά της ΔΕΗ και άλλοι πως θα συμμετέχουν στις συναντήσεις της Πρωτοβουλίας που γίνονται κάθε Τετάρτη στις 7 μμ στο ΚΑΠΗ των Ν. Επιβατών.
Το κείμενο που μοιράστηκε σήμερα:

Συνεχίζεται η υποβολή στοιχείων όσων αρνούνται να πληρώσουν το χαράτσι και υπογράφουν για το συνολικό εξώδικο κατά της ΔΕΗ κάθε Τρίτη και Παρασκευή από 11 - 1 μμ στο ΚΑΠΗ Ν. Επιβατών.

Δείτε το βίντεο από τη σημερινή αυτοκινητοπομπή ενημέρωσης και διαμαρτυρίας της Πρωτοβουλίας:






ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
_______________________________________________________________
ΤΗΛ:              6984819709 begin_of_the_skype_highlighting            6984819709      end_of_the_skype_highlighting      


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ  Δ.Ε.Η.
ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΔΕΚΟ)


1. Πάμε σε ΑΤΜ τράπεζας (που είναι συμβεβλημένη με τις ΔΕΚΟ), με το λογαριασμό της ΔΕΗ ή με τον 12ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, ο οποίος αναφέρεται στο λογαριασμό του ρεύματος (στη σελίδα 2/2). Εννοείται, ότι στην τράπεζα που θα επιλέξετε, διατηρείτε τραπεζικό λογαριασμό «συνδεδεμένο» με την κάρτα σας.

2. Βάζουμε την κάρτα:
          Επιλέγουμε : α) «Άλλες Συναλλαγές»
                                β) «Πληρωμές ΔΕΚΟ»
                                         γ) «ΔΕΗ»


3. Πληκτρολογούμε τον 12ψήφιο κωδικό « ηλεκτρονικής συναλλαγής» και θα μας ζητηθεί να ορίσουμε ποσό πληρωμής.


4. Αφαιρούμε από το συνολικό ποσό, αυτό που αντιστοιχεί στο Χαράτσι (πάνω δεξιά ΕΕΤΗΔΕ)


5. Πληκτρολογούμε το ποσόν που απομένει στο μηχάνημα.


6. Παίρνουμε την απόδειξη και  με φωτοτυπία της, με τον λογαριασμό της ΔΕΗ και την     ταυτότητα μας τα καταθέτουμε στην επιτροπή της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού (αίθουσα συνεδριάσεων ΔΣ, κάτω από το ΚΕΠ Ν. Επιβατών).


7. Υπογράφουμε  στο ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΗ (καταθέτοντας 2 Ευρώ για τα έξοδα επίδοσης του εξώδικου στα κεντρικά της ΔΕΗ, στην Αθήνα).

Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.