Σύμφωνα με πληροφορίες μας , η περίοδος χάριτος, που μέχρι σήμερα απολάμβαναν οι κάτοικοι της Αγίας Τριάδας απαλλασσόμενοι των τελών αποχέτευσης (έτσι κι αλλιώς πρόσφατα -2010- συνδέθηκαν στο δίκτυο της ΕΥΑΘ, αφού επιβαρύνθηκαν μεγάλων ποσών για τέλη σύνδεσης και το αναγκαίο κόστος της σύνδεσης στον αγωγό) φαίνεται να λήγει.
Αυτό προκύπτει από έγγραφο που απέστειλε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ κ. Τροκάνας προς την ΕΥΑΘ (στην οποία ανήκει ο αγωγός αποχέτευσης) με θέμα "Αίτημα απαλλαγής τελών αποχέτευσης της Δ.Ε. Αγ. Τριάδας".


Με αυτό ζητείται από την ΕΥΑΘ να απαλλάξει από τα τέλη αποχέτευσης τους κατοίκους της Αγ. Τριάδας λόγω των συχνών βλαβών, της δυσοσμίας από το αντλιοστάσιο, της μόλυνσης του περιβάλλοντος κλπ


Καλή η προσπάθεια της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου αλλά νομίζουμε ότι δεν θα υπάρξει χριστιανικού τύπου αποδοχή του αιτήματος από την ΕΥΑΘ. Μάλλον θα μπει ένα νέο χαράτσι στην Αγία Τριάδα, και κάποιοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν το άλλοθί τους.


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.