Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ  ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
"Α.Ο.Δ.Θ." -  "ΑΙΑΣ"  - " ΖΕΦΥΡΟΣ "  του Δ.Θερμαϊκού.


Της  Σταυρούλας  Χατζηθεοδώρου ( Γ.Γ. Α.Σ. «ΑΙΑΣ»)

    Σ΄ αυτήν  (παρα)βρέθηκαν  αθλητές και γονείς των αθλητικών  αυτών συλλόγων  το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο  «Πόρτο Άκρη». Σε μια πολύ επιτυχημένη μουσική εκδήλωση όπου είχαμε και κάτι πρωτόγνωρο, και χαροποίησε όλους μας πολύ.   Είδαμε τρείς αθλητικούς συλλόγους του ίδιου τόπου, του Δήμου Θερμαϊκού, να συνεργάζονται, να δουλεύουν από κοινού έστω για μια βραδιά.
Εκτός των νεαρών αθλητών  και αθλητριών, βραβεία δόθηκαν επίσης σε πολλούς αθλητικούς παράγοντες που με τον τρόπο τους συνεισφέρουν επί σειρά ετών και προσφέρουν στον αθλητισμό.
Το μήνυμα ήταν ένα, ΝΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ και μάλιστα με επιτυχία.
    Ελπίζουμε και ευχόμαστε συνεργασίες σαν αυτήν να συνεχιστούν και να διευρυνθούν γιατί εκεί βρίσκεται και το μέλλον των αθλητικών συλλόγων.
Δείτε το σχετικό μας  βίντεο  από την πολύ πετυχημένη και όμορφη βραδιά

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.