Πανό αναρτήθηκε στο σχολείο της Αγίας Τριάδας με βασικό σύνθημα "ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ", αναφέρεται στο λιμνάζον, και μη αντιμετωπίσιμο (ουσιαστικά) από κανένα αρμόδιο φορέα, οξυμένο και επιβαρυντικό για την υγεία των κατοίκων, ζήτημα των παράνομων κεραιών. Κεραίες που "βομβαρδίζουν" περισσότερο από τρία χρόνια τους κατοίκους αλλά ιδιαίτερα τους μικρούς μαθητές του Δημοτικού σχολείου, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κτίριο που ο ασυνείδητος επαγγελματίας αλλά και οι εταιρίες τηλεφωνίας εγκατέστησαν τις μη αδειοδοτημένες και παράνομες κεραίες.
Οι γονείς όμως των μαθητών του σχολείου μαζί με τους δασκάλους αλλά και την Ένωση Γονέων Δήμου Θερμαϊκού φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένοι να παραπέμψουν το θέμα στις καλένδες. Κάτι που εξ αντικειμένου πράττουν οι αρμόδιοι, ανεξάρτητα των "καλών προθέσεων" από τις οποίες  μπορεί να διακατέχονται. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο πιο εύκολος δρόμος που οδηγεί στην κόλαση είναι ο φτιαγμένος με καλές προθέσεις.
Έτσι μαθαίνουμε ότι μετά την ανάρτηση του πανό (που αποτελούσε απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Γονέων) θα προχωρήσουν και σε δυναμικότερες κινητοποιήσεις, όπως αυτή του συμβολικού κλεισίματος του κεντρικού δρόμου Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας.
Άρα, όπως πολύ καλά αντιλαμβανόμαστε, το παιχνίδι "από τον Άννα στον Καϊάφα" μεταξύ του Δήμου, Πολεοδομίας και Περιφέρειας θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει, γιατί δεν ξεγελά πλέον κανένα.


Ναι μεν λαμβάνεται απόφαση από την Πολεοδομία για άμεση κατεδάφιση, η Περιφέρεια δεν διαθέτει υπηρεσία κατεδάφισης και οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου αδυνατούν. 
ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΙ;


Και με την ευκαιρία: Τι αλήθεια σημαίνει (ή κάτι εξυπηρετεί;) η συχνή παρουσία δημοτικού συμβούλων και υποψηφίων, στο καφέ του ιδιοκτήτη των παράνομων κεραιών;
Θέλουν μήπως να περάσουν κάποιο μήνυμα για μη επικινδυνότητα του κεραιοσυστήματος που βρίσκεται στην ταράτσα του κτιρίου;
Γιατί άλλα διατείνονται πως έλεγαν και άλλα δείχνουν να πράττουν!!!


Ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Ναι φωστήρες, ξηλώστε τις κεραίες, να σας βομβαρδίζουν τα κινητά σας τηλέφωνα με ακτινοβολία, όταν προσπαθούν να βρουν σήμα και δεν βρίσκουν.
    Υποθέτω τα παιδιά που κινδυνεύουν, είναι τα ίδια που στο σπίτι τους χρησιμοποιούν καθημερινά φούρνους μικροκυμμάτων, και ασύρματο internet..

    Στην Ελλάδα, έχουμε πολλές πρωτιές. Μία από τις πιο αστείες, είναι η κεραιοφοβία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ ephee
    Λογικά έχεις δίκιο, αλλά νομίζω ότι μάλλον αναιρείσαι....
    Οι συγκεκριμένες κεραίες είναι τρία κανόνια για την περιοχή της Αγίας Τριάδας και δίπλα στο σχολείο (60 μέτρα απόσταση). Η συνεχής έκθεση μικρών παιδιών σε συνεχή ακτινοβολία ( 9 μήνες τουλάχιστον το χρόνο επί τρία χρόνια επί 6 ώρες τη μέρα) είναι ιδιαίτερα επιβλαβής (http://www.activistis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8466:2011-03-31-20-14-10&catid=46:2009-02-06-13-38-24&Itemid=82)
    Το ιδανικότερο φυσικά θα ήταν ( και βέβαια το εννοείς με το σχόλιό σου)να υπήρχαν πολλά σημεία εκπομπής με ιδιαίτερη χαμηλή ένταση (και μακριά από σχολεία) αλλά το κέρδος των εταιρειών και η συνενοχή των αρμοδίων (κεντρικά και τοπικά) δεν το επιτρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.